Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1067036

    Hello,

    I can’t seem to be able to save or load models of pages, when i try to save it “save” but disapear if i exit the page.
    If i remain in the page and try to load it i get the:

    “there’s been and error”
    “Impossible to upload model. You could consider refreshing the page”.

    Tyried disabling all plug-ins with no success :(

    How can i fix it?

    Thanks in advance for any help.

    #1067624

    Hey eleclipse,

    Thanks for the login details, though I’m not sure I understand what you mean by model? Do you mean template in the Layout Builder maybe?

    Best regards,
    Rikard

    #1067747

    Hi rikar,

    yes, sorry

    the feature that let you save the page builder (or element of it)

    #1067768

    also if nedded (i don’t think so, but just in case)

    • This reply was modified 5 years, 5 months ago by eleclipse.
    #1069939

    Hi,
    Sorry for the late reply, I have tested your page elements on a test page, where I added some, then saved, and added more successfully. I didn’t find any errors on your page, except this one:

    WPML Compatibility Test Tools is enabled but not effective. It requires WPML Translation Management plugin in order to work.

    Were these the correct steps to recreate the error?
    Please see url in the Private Content area.

    Best regards,
    Mike

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.