Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1178787

    There is css code from enfold that prevents my tables with button rows to appear on small screens (mobile devices).
    Apparently this rule is the cause:

     .responsive .avia_responsive_table .avia-data-table .avia-button-row,
     .responsive .avia_responsive_table .avia-data-table tr:first-child th {
      display:none;
     }

    Why is that code there (checked my Custom CSS section in Enfold and the Design->Theme Editor style.css, none have the above mentioned css code) because I’d like to have visitors see these tables on their mobile devices!

    My fix is currently to overwrite the display:none for this case like the following:

    
    @media only screen and (max-width:767px) {
    .responsive .avia_responsive_table .avia-data-table .avia-button-row,
     .responsive .avia_responsive_table .avia-data-table tr:first-child th {
      display:block;
     }
    }
    
    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by  kmindi. Reason: grammar
    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by  kmindi.
    #1179199

    Hey kmindi,

    I see all table cells with this code on mobile screens.

    Could you please clear the cache, check again and get back to us.

    Could you please attach some screenshots of the issue?

    Best regards,
    Victoria

    #1179914

    Hi,

    it is only working because of the fix I applied manually as mentioned.
    Yet if that css code is disabled (e.g. with developer tools in a browser: In Firefox Developer Edition: Select the empty area around one of the table headings->right click->inspect this element-> developer tools open -> applied css rules are shown, the top one is my fixed one (with display:block) and the one below is the original one (with display:none) ) the described issue reappers (yes I have cleared all cache also on the website).

    Unfortunately I can not upload images here…

    #1180223

    Hi kmindi,

    Yes, those cells are hidden by css and yes, the css you added makes them show up. This is how we work with the css too:)

    You can upload screenshots to a service like Dropbox or http://imgur.com and give us the links here.

    Best regards,
    Victoria

    #1180255

    Hi,

    if you say yes, do you confirm this as a bug in the enfold theme css? (because my fix is NOT in the enfold)

    Or is the removing of the table intentional on small devices?!

    View post on imgur.com

    #1180378

    Hi kmindi,

    This is not a bug, it is the intended behavior :)

    But it can be easily changed with css as you already did.

    Best regards,
    Victoria

    #1180409

    Hi,

    thank you for your reply, and thanks for the clarification that

    the removal of content (including table headings, and table content) is intended behavior of the Enfold theme. (For me this does not feel like that should be the intention :-D)

    #1180611

    Hi,

    Thanks for the feedback. Please let us know if you should need any further help on the topic.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.