Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1190656

    Hi, our burger menu is not working when viewed on safari…works fine on Chrome and Firefox.

    #1190677

    Hey Snerp,

    Could you please attach some screenshots of the issue?

    Could you please clear the cache, check again and get back to us.

    Best regards,
    Victoria

    #1190678

    This is a mobile issue (use your smart phone), so no screenshot. Cleared the cache and the issue persists.

    #1190753

    Hi,

    Thanks for the update, but Victorias screenshot is from an iphone using Safari. What exact setup will produce the problem you are having?

    Best regards,
    Rikard

    #1190760

    Hi Rikard, I just updated the theme and the menu is now working on my iPhone 10 using Safari…except the burger menu icon is not visible. Could be a colour issue, is there a setting to change the colour of the burger menu icon?

    #1191839

    Hi,

    It is not visible on my end when burger menu is opened. You can add following code to Quick CSS to change the colors when menu is opened

    #top .header_color .is-active .av-hamburger-inner:after, #top .header_color .is-active .av-hamburger-inner {
        background-color: #c4d412;
    }

    Best regards,
    Yigit

    #1191958

    Hi Yigit,

    I placed that code in, and it didn’t make any difference, unfortunately, the burger icon is still not showing (see screen cap)

    https://i.postimg.cc/nrT7r0nT/2020-03-10-0914.jpg

    #1192032

    Hi,

    It shows up fine on my end. Have you cleared cache on your mobile browser?

    In second screenshot you can see the color issue I mention.

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.