Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1079595

    Hey guys,
    I know there are probably many variables to why. Can be WordPress update, a plugin update…who knows. None of the pages on my end using the saem elements are breaking except for this page: https://js-interactive.com/seo-services/ And it came out of nowhere with a page update. Any idea what causes this? If I take the exact same page, and place it under a NEW URL, it works fine. I have seen this happen before with your theme. Almost as if the page gets corrupt or something. I tried to replicate the page under the same URL and get the same issue. It only works when a choose a new URL. Why is that?

    Thanks,
    Justin

    #1079597

    ..

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by  Justin.
    #1080439

    Hi Justin,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.