Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1225683

    We bought a new enfold and started designing on a domain hosted by wordpress.com. I’m having very weird experiences with Text blocks, Images, Special headers, and buttons appearing properly in a color box with a background image. I’m using the enfold lawyer demo.

    Items completely disappear to the user, but are visible on the source code when inspected with a developer tool. Other than jetpack, there’s not much in the way of plugins that can have conflicts like this. There are no caching plugins installed either

    Any advice is greatly appreciated – we use enfold on every site and have never seen this sort of issue.

    #1226171

    Hey leahmessina,

    Thanks for the login details. I’m not sure I understand the problem, the layout on the backend seems to correspond with what I’m seeing on the front end. Could you try to explain the problem a bit further or post screenshots highlighting it please?

    Best regards,
    Rikard

    #1226622

    Hi – It was a hosting issue. WordPress.com had to turn off a number of pre-installed items to get Avia Builder to function properly. They referenced conflicts between Gutenberg and Avia elements

    #1226819

    Hi leahmessina,

    Glad you got it working for you! :)

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.