Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #729249

    Bluehost, latest Enfold theme. No matter what baseline template I start with, changes to general styling/font color won’t change. The font is always set at green.

    In addition, my site logo won’t update. It will only show the site logo I set (instead of the default enfold template logo) when I create a new page. However, a new page still does not respond to the proper General styling color… my main font for site content is stuck at green :/

    #729300

    Hey dsc106,

    Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #868220

    Hi, I’m using the Enfold Theme as a Child-Theme.
    Same problem with font colors as well as the background colors (ie.: footer area).
    Please help…

    #868659

    Hi Rob,

    Please deactivate Jetpack and the caching plugin and see if the issue remains.

    Best regards,
    Victoria

    #868792

    Deactivated “Fast Velocity Minify” without “Jetpack” and it worked. All colors are visible how they should be.
    Can you maybe give a brief explanation why this is happening when having “Fast Velocity Minify” – the caching plugin – enabled? Just for having something to explain to my client… :)
    Thanks a lot!

    #869392

    Hi,

    I’m not familiar with that plugin but I’m guessing that it minifies resources which can cause problems sometimes. Maybe you could try a different plugin?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.