Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #565785

    Hi Guys,

    Three issues:
    1. http://hriver.spottedmoondesigns.com/ – I have specified the text under ‘HOOD RIVER AT A GLANCE’ to be a bulleted list, but the bullets are not showing up
    2. same page – the blog excerpt has text that says ‘Click Here’ and the link is missing – but is in the post. Can you tell me what is happening there?
    3. I used Avia Layout Builder Blog Post module, and specified ‘Blog Single Author Small’ and the image was showing on top of the content instead of to the left. I currently have CSS to remove the image, but client may want to display an image and I need a fix to have the image off to the left like it should work. It DOES work correctly on a regular blog page, just having the issue when it is a Avia blog post module. Thought this may be a known bug with a fix.

    Thanks, Jennifer

    #565941

    Hey jenlioness,

    1. The bullets are showing fine on my end, did you manage to get it fixed? If not then please include what browser you are using.

    2/3. Please send us a temporary admin login so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Thanks,
    Rikard

    #565971

    Hi Rikard,

    Thanks for the reply!
    1. Fixed
    2. See login in private content
    3. I used CSS to style, have to see what client thinks, okay for now.

    #566032

    Hey!

    The login credentials you provided is not working please revert back to us with working credentials.

    Regards,
    Vinay

    #566178

    Sorry about that! See below:

    #567408

    Hey!

    this is not an admin account. Let us know when you upgraded us, so we can have admin access.

    Gruß,
    Andy

    #567413

    So sorry about that, it has now been upgraded.
    Thanks for your help,
    Jennifer

    #567612

    Thanks, this is no longer an issue.
    Jennifer

    #568357

    Hi Jennifer,

    Ok, thanks for letting us know. Please get back to us if the problem should arise again.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.