Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 37 total)
  • Author
    Posts
  • #1027606

    Enfold theme editor not working. Can you please check this issue.

    #1028015
    This reply has been marked as private.
    #1028280

    Hi,

    Please check now – there was a conflict with plugoins.

    Best regards,
    Basilis

    #1028384
    This reply has been marked as private.
    #1028868
    This reply has been marked as private.
    #1029456

    Hi,

    Sorry for the late reply, I’m getting blocked by your security plugin when trying to login unfortunately:

    Access Denied – Sucuri Website Firewall

    I tried a VPN service as well with the same results. Could you turn that off so that we can access your site please?

    Best regards,
    Rikard

    #1029784
    This reply has been marked as private.
    #1030163

    Hi,

    My IP is dynamic so I think it would be better if you didn’t block IPs until we have helped you out. If you don’t want to do that you can try to whitelist the IP in private.

    Best regards,
    Rikard

    #1030408
    This reply has been marked as private.
    #1030758

    Hi,

    Thanks, but I have a different IP today. Wouldn’t it be easier to lift the restriction until we have looked at your site?

    Best regards,
    Rikard

    #1030894
    This reply has been marked as private.
    #1031182

    Hi,

    Ah I see, it makes sense to not turn it off then.

    Best regards,
    Rikard

    #1031204

    Hey!

    Please try whitelisting IP in private content field and i will check the issue :)

    Regards,
    Yigit

    #1031306
    This reply has been marked as private.
    #1031318

    Hey,

    I checked your pages but ALB is loading fine on my end. Could you please try checking your pages with another account and check if there is any difference? You can try using the one you created for us.

    Regards,
    Yigit

    #1031337
    This reply has been marked as private.
    #1032606
    This reply has been marked as private.
    #1033591
    This reply has been marked as private.
    #1033621

    Hi,

    Sorry for the delay, I checked your site.

    Like you mentioned the About us page is not loading.

    I can confirm that the layout builder works fine. I created a private test page for testing purpose. Please check private content for the link.

    It’s possible that the About page has a script that’s blocking the layout builder or something is corrupt.

    Please enable debug mode and copy the page shortcode and re-create the page.

    You should be able to edit the newly created pages :)

    Let us know if you have any questions.

    Best regards,
    Vinay

    #1034583
    This reply has been marked as private.
    #1035311

    Hi,

    I believe issue might be related to one of your plugins or to your firewall. An alternative would be creating a new account for your client and ask them to check if they can reproduce the issue.

    Enfold does not have such issue out of the box so it must be related to your installation or something on your clients end. However it is very difficult for us to troubleshoot an issue we cannot reproduce unfortunately.

    Best regards,
    Yigit

    #1035501
    This reply has been marked as private.
    #1036209

    Hi,

    I understand your position however unfortunately that would be out of the scope of our support.
    We normally do not share our IP addresses and only connect to sites that are publicly accessible but i went ahead and shared my IP address but sadly we cannot set up such session.
    Thanks for your understanding.

    Best regards,
    Yigit

    #1150764
    This reply has been marked as private.
    #1150868

    Hi AndromedaTS,

    Last time the user had the same issue, they had their mod_security configured properly and it solved it. The 403 forbidden is in many cases the server issue, not the theme.

    Best regards,
    Victoria

    #1154871

    Hi,
    Thank you for reply
    We have al ready configured mod_security on server site. Can you please look in to this issue ASAP. My client is very frustrating due to this issue. He can not able to edit any pages or post.

    Please check ASAP.

    Thanks,

    #1154956

    Hi AndromedaTS,

    As I said, the theme does not affect the issue. Please double-check with the hosting provider if any setting has been changed or if certain requests are blocked.

    Best regards,
    Victoria

    #1154978

    As you said, if any setting has been changed or if certain requests are blocked, then this issue should be for all pages.

    But the avia layout builder keeps loading on particular pages not on all pages. Avia-layout editor is not working properly for some pages. So can you please check once avia layout builder editor issue. Why it is just loading?

    #1155653

    Hi AndromedaTS,

    So what pages is it working on? Do you have any links for us of working and not working pages?

    Best regards,
    Victoria

    #1156026

    On the following page builder is not working. It just loading.

    https://sghomebuilders.com/wp-admin/post.php?post=1195&action=edit

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 37 total)

You must be logged in to reply to this topic.