Tagged: 

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #1246379

    There is a spinning wheel when i am trying to edit page via avia layout builder

    Under – Enfold Theme Options when i am trying to change the logo and save the changes it says Saving didnt work!
    Please reload the page and try again

    enfold theme Version: 4.7.6.3

    #1246384

    Hey shihanze,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( to be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create an admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #1246385

    link under private content

    #1246521

    Hi shihanze,

    Thanks, I see you are using PHP 5.6, can you try to switch to PHP version 7.3?
    Let us know if this helps.

    Best regards,
    Nikko

    #1246547

    Hi,

    ok please wait

    • This reply was modified 1 week, 1 day ago by  shihanze.
    #1246561

    Hello Nikko,

    I have updated to 7.3 now but still the problem persist. Please help me ASAP, Because i have to complete this project before 21st this month.

    #1246575

    Hi,

    I am getting a reply for my message after long time, the problem is at-least i can’t start the initial work.
    Please help ASAP

    #1246628

    Hi shihanze,

    I have inspected it further and I think the problem is within your server.
    I was getting 404 Error (Not Found) in admin-ajax in the console when trying to Save.
    I tried to do some tweaks in Appearance > Theme Editor to check what’s causing it but I could edit anything except CSS files.
    Switching to default WordPress theme doesn’t work as well and the same issue still persists.
    To know what I’m talking about, please do the following:

    1. In your WordPress Dashboard, go to Appearance > Themes, switch to TwentyTwenty
    2. Go to Appearance > Editor, select Theme Header (header.php) (located on the sidebar)
    3. Right-click on any part of the page the click Inspect then click the Console tab
    4. In header.php (line 3), add a single dot (or any text) after * Header file for the Twenty Twenty WordPress default theme. (this won’t affect the site as it’s just a comment/note)
    5. Click Update File button

    You should get this message:

    Something went wrong. Your change may not have been saved. Please try again. There is also a chance that you may need to manually fix and upload the file over FTP.

    But in the console, it will say this (changed website name):

    POST https://website.com/wp-admin/admin-ajax.php 404 (Not Found)

    Re-installing your WordPress version didn’t fix or even using a file manager plugin to replace files didn’t work as well.
    Please try to talk with your hosting provider regarding the issue (you can use the default WordPress theme just to prove that it isn’t a theme issue but server settings issue or a security one.

    Best regards,
    Nikko

    #1246675

    Hi,

    I will send you the details of my cpanel from there you can change those files. If it is okay i can send you the details

    #1246688

    Hi shihanze,

    Thanks, I will look into it but I’m not an expert with servers, I’ll just try to find whatever I can get to help with the issue.
    We’ll wait for the credentials then.

    Best regards,
    Nikko

    #1246838

    You can go to the backend and edit those files.

    #1246956

    I got this message frm my hosting people

    Hello,

    Thank you for your patience.

    We have followed the steps as provided and did not faced any error message. Please let us know the exact issue you are facing (with > > screenshots) so we can investigate the issue further.

    Can you check this again and if there is any issue please get screen shots and attach here to the ticket?

    #1247063

    hello Nikko,

    Now 2days gone after your reply.. altogether I have wasted 4 days with this theme. Is there any possibilities finish this today?
    or Can you refund the money so I can switch to another theme?

    #1247229

    Hi shihanze,

    I apologize I wasn’t able to login this weekend.
    As for the screenshot, you should be able to provide it with the instructions given above.
    I could still try some things but I will need the temporary login extended.
    If you do wish for a refund then please do a Refund Request in envato as they handle all the sales-related matter, once it’s initiated and passed over to us, we will process it.

    Best regards,
    Nikko

    #1247282

    Hi Nikko,

    I have changed my server to another one.. now the problem is okay..

    Thanks
    Shihan

    #1247369

    Hi Shihan,

    I’m glad you switched to another server and happy to hear everything is working properly.
    Just let us know if you need further assistance.

    Best regards,
    Nikko

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.