Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1065645

    Louis Beaumier

    Hi,

    I just updated to latest Enfold theme. It looks like most editing problems are solved, but:

    – when editing an element, header text is showing overlapping text lines.
    – some text elements are shown in white text on white background. Not too convenient…

    Can’t find those problems when browsing in the forums

    TIA,
    Louis Beaumier

    #1065844

    Hi Louis,

    Where can we see the problems you are listing? We would appreciate if you could register on the support forum for technical support since this is the pre-sale channel.

    Best regards,
    Rikard

    #1066000

    Hi Rikard,

    I’m already registered on the support forum, but ! can’t find where and how to post on it… Only thing I can do is search existing posts. This is why I went the pre-sale channel. Thanks for your understanding.

    L.

    #1066046

    Hi L,

    Go to this link: https://kriesi.at/support/forum/enfold/
    Then scroll to the bottom, you should see a form :)

    Best regards,
    Nikko

    #1066059

    Hi Nikko,

    Thanks!!! I just didn’t selected the Enfold forum when I look. You can file me in the ID10T category I assume… :)
    Hava a great day!
    L.

    #1066079

    Hi,

    If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Avia Layout Builder display problem’ is closed to new replies.