Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #983740

    Hello,

    After hours trying to fix the issue I still can edit pages neither create a new page because the Avia builder doesn’t load :

    I did all of the following documentation:
    (Purchase code hidden if logged out) /# (Purchase code hidden if logged out) -properly”>https://kriesi.at/documentation/enfold/ (Purchase code hidden if logged out) /# (Purchase code hidden if logged out) -properly

    It seems like it’s really coming from the enfold theme as admin-ajax.php returns a 502 error with enfold enabled:

    Thank you in advance,
    Surya

    #983859

    Hey surya-x,

    Can you please provide us a temporary FTP access (via private data field)?

    Best regards,
    Basilis

    #984216

    Yes of course.

    #984495

    Hi,

    Thanks for that, I can see that you are getting 502 and 522 errors on a lot of resources, not only admin-ajax.php. Since those are server errors, could you try to contact your hosting provider to see if they know why the server is throwing those errors?

    Best regards,
    Rikard

    #984578

    Here is the link to the file of the errors threw by the server : http://bit.ly/2L3em21

    I already tried to disable all the plugins but the only way to make admin-ajax.php load (Avia builder or basic editor) is to change the theme to another.

    #984690

    Hi,

    Thanks for that, though a 502 error is a server error: (Purchase code hidden if logged out) -2622939″ rel=”noopener” target=”_blank”>https://www.lifewire.com/ (Purchase code hidden if logged out) -2622939

    522 is also a server error, which seems to be related to CloudFlare? https://wordpresscheat.com/fixing-cloudflare-error-522/

    If there was something wrong with the code in the theme, then you would likely have a regular 500.

    Best regards,
    Rikard

    #984889

    Thank you very much for this input!
    It is actually coming indeed from CloudFlare.

    I disabled the Cloudflare service, waited for the DNS propagation and then no more 502 or 522 errors!

    Thank you for the help! I will now check with Cloudflare.

    #985014

    Hi,

    Great, glad you found the problem. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #985125

    Yes you can close it.

    Solution for those who have the same issue: just delete and reinstall Cloudflare.

    #985412

    Hi,

    Thanks for the feedback and for sharing, much appreciated. Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Avia builder doesn't load’ is closed to new replies.