Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1079118

    Hi Guys,

    I’ve just installed a Form Builder Plugin that uses shortcode. When using the Advanced Layout Builder the form content loads but doesn’t work due to javascript errors. This is only when using the Avia Advanced Layout Builder.

    If I add the shortcode to a page that uses the Default Editor via WordPress the Form loads and works perfectly as it should.

    I’ve gone through the usual steps of deactivating all plugins and trying to run on a default theme. Deactivating all plugins doesn’t fix. Using a default theme fixes the issue similar to that of using the Default Editor.

    I’m assuming that Avia Advanced Layout Builder is blocking the js or deferring it in some way.

    The plugin Author has suggested that Enfold has a redirection that automatically redirects to the home page if the URL does not correspond to an existing wp page, though this is from 2 years ago so I’m guessing this may be updated/outdated now?

    I thought I’d reach out to see if it was a common issue?

    Thanks.

    #1079149

    Sorry Guys, Plugin Author has come back with a solution. This thread can be closed.

    Thanks.

    #1079265

    Hi,

    I’m glad this was resolved. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Avia Advanced Layout Builder Blocking js?’ is closed to new replies.