Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1142776

    hi
    I have added a full with easy slider to a page, but noticed having done so that any animations in subsequent containers/sectons no longer work. If i remove the full width/move it after colour sections the animations work. Any ideas? Website shared.

    #1143417

    Hey digitall,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create an admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #1146842
    This reply has been marked as private.
    #1146899

    Seems its the Smush plugin causing it.

    Will investigate further. This ticket can be closed.

    #1147112

    Hi,

    Thanks for the update, I’ll go ahead and close this thread for now then. Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘animations not working if there is full width easy slider above’ is closed to new replies.