Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1417873

    Hello everyone,

    i have one problem with enfold and only on android.
    My client told me, that the slider is not working on Android mobiel systems.

    I cheked it out with this site (cuz i dont have android) https://www.browserling.com/browse/android/7.1/http%3A%2F%2Fchalet-charlotte.de
    And Yeah, u cant see the Slider its white.
    On all other devices it is working perfectly, iphone, mac ipad, windows.

    And i really tried everything, but i cant find a solution. Someone have this proble too?
    I would be thankful if someone could help me to resolve this.

    Have a nice day.

    • This topic was modified 5 months, 3 weeks ago by lewandowski. Reason: Tags missing
    #1417890

    Hey Damian,

    It looks like something is modifying the style sheets on your site, maybe a caching plugin or similar? Please try to deactivate all caches and minfification, including that under Enfold->Performance, to see if that makes any difference.

    Best regards,
    Rikard

    #1418202

    Hey Rikard,

    thanks for your fast reply. I found the problem now, thanks to your tip with the Enfold > Performance settings.
    It was the minifying JavaScript. I deactivated this, now it is working again.

    I never knew I have this activated… anyway… Working now.

    Thank you!

    #1418378

    Hi,

    Great, I’m glad that you found the problem, and thanks for the feedback. Please let us know if you should need any further help on the topic, or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.