Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #620608

    http://www.bentmetalworks.com

    click on custom metal table or shoe rack in the Our Work section – the AJAX portfolio slideshow appears – how can I have the slideshow controls visible at ALL times and not just on hover?

    Also, when you click on the main menu items it scrolls to the appropriate color section but the link does not show the correct active section. For instance – if you click on About Us – it scrolls to About Us but the Our Work section remains highlighted (underlined in the main menu) as the active section.

    • This topic was modified 8 years, 3 months ago by ewingmh.
    #620698

    Hi @ewingmh ;
    try to add this line into your custom css :

    .avia_desktop .av_slideshow.avia-slideshow .avia-slideshow-controls a{opacity: 1 !important; filter:alpha(opacity=0) !important;}

    #620819

    That worked thanks @begrafiks!

    Still need the answer to:
    When you click on the main menu items it scrolls to the appropriate color section but the link does not show the correct active section. For instance – if you click on About Us – it scrolls to About Us but the Our Work section remains highlighted (underlined in the main menu) as the active section.

    #621863

    Anyone?
    Still need the answer to:
    When you click on the main menu items it scrolls to the appropriate color section but the link does not show the correct active section. For instance – if you click on About Us – it scrolls to About Us but the Our Work section remains highlighted (underlined in the main menu) as the active section.

    See URL and admin login above in the private section of original post.

    #622901

    Hey!

    Thank you for using Enfold.

    We want to check the site but it’s not loading:

    The http://www.bentmetalworks.com page isn’t working
    http://www.bentmetalworks.com didn’t send any data.

    Kriesi included a small fix in the latest version of the theme, 3.5.4.

    Cheers!
    Ismael

    #623255

    Loads fine for me in all browsersand devices. Updated the theme anyway. Please try again.

    #623370

    seems like the bug has been fixed with 3.5.4 – anchors now activate the correct menu item.
    Mark as resolved.
    Thanks!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘AJAX porftolio slideshow controls always visible- Anchor not showing active page’ is closed to new replies.