Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #949167

    Hello again!
    After the last update the Accordion Slider doesn’t show the images on bigger displays.
    http://prntscr.com/jc1fvs
    What should I change, please?

    Best Regards!

    #949856

    Hey Renascer,

    Could you post a link to the site in question so that we can take a closer look please? Also, on which screen sizes is this happening?

    Best regards,
    Rikard

    #950136

    Hi Rikard,

    https://renascersaude.com.br/

    All sizes above 10″ (check here: http://quirktools.com/screenfly/#u=https%3A//renascersaude.com.br/&w=1024&h=768&a=1&s=1)

    Thank you for the support.
    Bosco

    #950352

    Dear Rikard,

    I’ve changed the template to the standard “Twenty Seventeen” and than back to “Evolve”, cleared the cache and it seems ok for now.

    Best regards,
    Bosco

    #950906

    Hello again!
    That didn’t help.
    The issue is back!
    http://prntscr.com/jd8umk
    Please do help me to find a solution.

    Best regards,

    Bosco

    #951225

    Hi Bosco,

    Thanks for the feedback and screenshot. You are getting several error messages on the page which all seem related to SSL, could you try to check those resources to make sure they are loaded via https? If you should need any further help then please post admin login details in private so that we can have a close look.

    Best regards,
    Rikard

    #951826

    Guten Tag Rikkard,
    Leider, immer noch nicht OK.
    Liebe Grüße
    Bosco

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  renascersaude.
    #952228

    Hi,

    Thanks for that, though the accordion is working now on my end, did you try to clear your browser cache and reload a few times?

    Best regards,
    Rikard

    #954207

    Hi!
    Just shortly after cleaning the cache, I could navigate (swipe) between the images displayed at the accordion slider, but then it stoped at two differente smartphones alltogether.
    Bosco

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  renascersaude.
    #955169

    Hi,

    The dashboard doesn’t look right. The toolbars or panels are located at the top. Did you change that? Is it OK if we deactivate the plugins while we inspect the issue?

    Best regards,
    Ismael

    #958273
    This reply has been marked as private.
    #959038

    Hi Bosco,

    Here is the code you can put in Enfold > General Styling > Quick Css,  if it does not work, put into themes/enfold/css/custom.css

    
    #top .aviaccordion-slide img {
      opacity: 1;
    }
    

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

    #959543

    Sorry Victoria,

    But that was allready done weeks ago.
    Since then, it’s content is: http://prntscr.com/jkehoa
    Therefore, nothing changed with your last hint.

    Thank you anyway.

    Bosco

    #960190

    Hi,

    The slider displays properly on desktop and mobile view. Is this fixed? If you want to hide the slider on mobile view, edit the element and toggle the visibility in the Screen Options panel. You can then display another element in place of the accordion.

    Best regards,
    Ismael

    #962352

    Ismael,
    The content is displayed but it can’t be swiped.
    After clicking any image, the arrows to navigate them doesn’t appear and the content doesn’t show on Ubuntu desktops.
    So we still have issues at the site.

    I hope we can get this solved someday.

    Best regards,
    Bosco

    #963583

    Hi,

    The accordion will stack up on top of each other on mobile view so it doesn’t have to be swiped. Again, you can hide the element on mobile view.

    Best regards,
    Ismael

    #971436

    Hi,

    That clarify all.
    But we do need the slides on mobile.
    Maybe a feature to be implemented on a update?
    Thanks,

    Bosco.

    #971560

    Hi,

    You can replace the accordion with an “Easy Slider” or a “Full Width Easy Slider” on mobile view. Use the Screen Options panel to toggle the elements visibility.

    Best regards,
    Ismael

    #973375

    Hi,
    I’ve found out that the issue is caused by Hummingbird, a plugin.
    For the moment I deactivated it until they find a solution, or I’ll drop it’s use combined with Enfold.
    Is our site the only one with this conflict?
    Best regards.
    Bosco

    #973802

    Hi Bosco,

    Hummingbird is an optimisation plugin, correct? There can be things not working with all plugins of that sort, usually you will have to trial and error all the functionality to see what works on your site and what doesn’t. Maybe you could try a different one?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.