Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1132279

    Hi, we updated to 4.6 over night. Afterwards several shortcodes (both from enfold and external plugins e.g. WP-members) did not work any longer. Also in the enfold settings there were some mixups of translations strings.
    I downloaded a fresh enfold version from envato directly and installed manually, same thing.

    Only option was to revert to 4.5.7
    Please check this out.

    Cheers Sascha

    #1132788

    Hey saschapi,
    Sorry for the late reply, can you give us some examples of shortcodes that are not working?
    v4.6 was quite a large update so there is a chance that shortcodes created to solve issues may no longer work or be needed.
    Also please list any mixups in translations strings that you have found so we can address.

    Best regards,
    Mike

    #1133016

    Hi Mike I can point you too two translation strings that are messed up:
    Options > Performance
    The area where you can disable ALB Elements has the headings of the content-slider-element
    The area for image plugins has “Bildunterschrift” in German which is for captions
    The area for Cache plugins has “Installation Plugin: %s”

    Cheers Sascha

    #1133596

    Hi,
    Thank you for the feedback, I tried to check these points and I can confirm that this occured for the language “Deutsch (Sie)”
    2019-09-03-222319
    2019-09-03-222547
    I will report this to the dev team, thanks again for pointing this out.

    Best regards,
    Mike

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.