Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Images Behaving Strangely #499404

    This was a fresh install with nothing changed, added, or modified.

    in reply to: Images Behaving Strangely #499281

    Sorry, I typed the URL wrong.

    in reply to: Images Behaving Strangely #498759

    I already switched to a different theme before your reply, but I do want to help fix these bugs if they’re happening for other users, so I set up a fresh test install with no activated plugins. I’ve created a test post with in-post images with different settings:

    http://www.swipeoftheweek.com/test/2015/09/05/hello-world/

    In Chrome, “Align: Center” causes elements to shift when the image is hovered over. “Align: Center w/ Caption” doesn’t cause a shift, though there’s some odd white space between the top of the image and the gray border around the image.

    In Firefox, all of these images break outside of the post except for “Align: Center,” which still causes elements to shift when the image is hovered over.

    I’ve included an admin login in the Private box.

    in reply to: Images Behaving Strangely #497091

    I cleared the cache and tried a few different browsers, but still no go.

    I spotted a different style of WordPress theme that I want to try out instead, so I’d feel guilty having you put a bunch of work into finding the problem only to switch to a different theme right after.

    That said, I have a feeling all installs of the theme have this same issue, and if so, it might be nice if it gets fixed in a later update. Try doing a test install somewhere, and just post some non-featured images in the body of a post, with a link to view a larger version.

    That one example above of someone using Sentence is the only instance I could find where someone had a body image that could be viewed larger, and it had the same issue, but numerous other blogs I found with body images simply removed the URL so it couldn’t be viewed larger, and I have a feeling at least some of them removed the URL so the elements wouldn’t jump around. If true, having that fixed might make a lot of users happy.

    • This reply was modified 4 years, 3 months ago by  xscapist.
    in reply to: Images Behaving Strangely #497064

    It didn’t work, unfortunately, but thanks.

    in reply to: Images Behaving Strangely #496496

    After browsing other sites that use the Sentence theme, I’ve confirmed that’s it’s not a problem with my install, but a problem with how the theme’s lightbox is coded. Featured images are fine, but body images have an issue where the margin/padding increases on hover, causing the page to shift in an unappealing way, as in this example from a different blog.

    It looks like most Sentence users get around this problem by removing the larger view link from their images, making them not clickable, so that nothing happens on hover.

    Unfortunately, I don’t have the time to go back through 150 blog posts to either remove the larger view link or to set each to “align center,” so I’m probably going to have to go with a different theme. It’s disappointing, because I like how stylish the theme is other than the glitchy lightbox hover. But even more unfortunate that I probably can’t apply for a refund for something that’s merely glitchy instead of broken.

    in reply to: Images Behaving Strangely #496427

    I’ve been checking with friends in different countries using different browsers, and no one else is having a problem. Could it be something on your end?

    in reply to: Images Behaving Strangely #495903

    The install is still there, and the link is working for me currently (I checked on a few different browsers and devices just in case, and it’s still there). It’s possible the host could’ve been down briefly at the exact moment you checked.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)