Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 61 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: White bar between header and main content #935535

    Wow thanks Mike, I went through every other page comparing everything and I can’t believe I missed that. Thanks very much Mike.

    in reply to: White bar between header and main content #935492

    Hi Victoria,
    Thanks for your prompt reply. I added that code into the Quick Css and it changed the white bar to grey. On every other page that white bar (or any section like that bar) does not exist, i just want to remove it completely rather than modify it.

    I’m not even sure what that container is called within any settings, if I remove the layerslider it still remains, I would have been happy to sacrifice the layerslider if that made a difference but no luck there.

    in reply to: Error message after increasing max size settings #931911

    Hi Victoria,

    Thanks very much for your help, I upgraded my php to 7.2 and it fixed the problem immediately. Thanks very much

    Steamed

    in reply to: Error message after increasing max size settings #931723

    Note: Within my cpanel i see that I’m running php version 5.3, should I update that to 7.2 or would that make no difference?

    in reply to: Error message after increasing max size settings #931719

    Hi Nikko, Could you try it again please, I didn’t realise that it had expired but it should work now.
    Thanks

    in reply to: Error message after increasing max size settings #931097

    Update, I’ve reinstalled the latest version of WP and that hasn’t resolved the issue so it would seem to be an error with the template or settings…

    in reply to: Layer Slider server error #929004

    Ok thanks very much Ismael, I really appreciate you making the effort to help me. Thanks again

    in reply to: Layer Slider server error #927965

    These are the ones I posted earlier in the thread. Just be sure to choose hosting manager not account manager or it won’t work.

    Thanks for you help, I’m really stuck – despite my best intentions

    in reply to: Layer Slider server error #927119

    Ok i’m not having much luck. I can find the htaccess folder but not the file. I have no idea where to put the code. I know my provider will play games if I ask, because they always do. I guess this won’t get done now.

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by  Steamed.
    in reply to: Layer Slider server error #925926

    Thanks Ismael, I appreciate you pushing this thread towards some resolution – it was going nowhere for a few weeks. Can I just clarify whether I can make those value increases myself or is it something my hosting provider has to do for me? I’m only asking because my hosting provider is notoriously difficult when it comes to having them modify any of the back end settings.

    Thanks very much

    in reply to: Layer Slider server error #920647

    Thanks for your reply Nikko, I’m confused mate. You said you CAN access the cpanel but then said you needed it? Did you mean that you could NOT access the cpanel?

    When you say my site was in maintenance mode, do you mean the hosting provider had gone down? I’m not sure what the maintenance mode is, unless its a setting I had within WP that I’m not aware of.

    I’ve installed the Temporary login plugin and i’ve pasted the secure link into the private field.

    Thanks very much for your help mate, this issue is driving me nuts.

    in reply to: Layer Slider server error #919456

    I found this error log entry, does this mean anything?

    [01-Mar-2018 06:17:39 UTC] Use Google Libraries: Not yet qualified with this version of WordPress. Bypassing UGL.

    in reply to: Layer Slider server error #918960

    Ok i’ve enabled debug but nothing has changed as I still get the same error message. Not sure if i’m missing something extra to do in the cpanel though.

    in reply to: Layer Slider server error #917768

    I posted it separately earlier. Sorry

    in reply to: Layer Slider server error #917716

    I think this thread has gotten confusing (probably from me) but the credentials I gave you above are in fact the cpanel ones – post #916414. I’ve posted them in private here again

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by  Steamed.
    in reply to: Layer Slider server error #917588

    I searched manually and couldn’t find the error log. I searched using the function for ‘error’ & ‘log’ and nothing else came up. Are you definitely not able to log into my cpanel and confirm for me? Just to clarify you have to choose ‘hosting manager’ from the drop down box in the login area. If i could find what you wanted id be happy to get it for you but obviously i can’t. This post has been going for 7 days now and still no progress, i just need more help please.

    I have been able to log in yesterday and today on multiple devices so it should work for you.

    in reply to: Layer Slider server error #917332

    Quick update, it’s producing that error again when I try to save an update… hopefully you’re able to assist me based on the log I provided.

    • This reply was modified 2 months, 4 weeks ago by  Steamed.
    in reply to: Layer Slider server error #917244

    I’ve updated those credentials only a few days ago and for some reason crazydomains occasionally gives an ‘incorrect password’ message when I try to log in but after 2 attempts this morning it worked. I contacted the technical support from crazydomains and they have said there is nothing wrong.. confusing.

    I did find the server logs and After I extract the document it just comes out like jibberish so I’m not sure if it’s supposed to look some something I can decipher but I certainly can’t. I’ve attached the .gz file to the link in the private section..

    in reply to: Layer Slider server error #917039

    It appears to be saving some test mods today but no doubt it will play up if you try creating a new slide.

    in reply to: Layer Slider server error #916702

    Is that the link you mean?

    in reply to: Layer Slider server error #916533

    I ran a few more updates but it still produces the same error messages…. not sure what else to do.

    in reply to: Layer Slider server error #916414

    Hi Victoria, I’m not sure what happened there but I’ve reset my password and added it to the private field. Thanks

    in reply to: Layer Slider server error #915941

    My apologies, I completely forgot that you’d need that ;)

    • This reply was modified 3 months ago by  Steamed.
    in reply to: Layer Slider server error #915320

    Sorry, here it is.

    in reply to: Layer Slider server error #914734

    Thanks very much. i don’t know which version of php is running on my server unfortunately

    in reply to: Header problems that I can't figure out #914159

    Ok Mike, I’ll keep tinkering with this so I think you can close this thread now. Thanks very much.

    in reply to: Header problems that I can't figure out #910495

    Hi Mike,

    Thanks very much for your help with this mate. The number stays pretty much where i want and although it moves a bit with the larger windows and it’s much better and I’ll play with the % as you instructed. I really do appreciate your help mate, sorry to keep asking such an annoying question.

    Thanks

    in reply to: Header problems that I can't figure out #910424

    Hi Victoria, I already did the mockup in post #897897. Do you want me to resize the window in another mockup to show you exactly what the first mockup shows you already? I’m confused as to what another mockup will show when I just want the phone number to stay in one spot (as nominated in the mockup) regardless of the size of the browser window.

    in reply to: Header problems that I can't figure out #907312

    I’ve played around in the chrome browser like you suggested but i’m not sure I can resolve my issue there. I don’t necessarily want the phone number to remain in one single spot. For the sake of aesthetics I would like the left hand edge of the phone number to align with the left hand edge of the grey boxes in the main body section, regardless of how much the window has been shrunk or maximised. Is there a way that I can nominate that it align with those boxes and remain aligned regardless of browser sizes?

    Thanks very much

    in reply to: Header problems that I can't figure out #903546

    Thanks very much Mike, sorry about the lat reply. Do I have to add this through the back end (via cpanel) rather than through the WP interface?

    Thanks

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 61 total)