Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 87 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Can't enter into advanced builder anymore #1291974

    I’m using it Rikard
    I just hope everything will go smooth with the next Enfold update…

    in reply to: Can't enter into advanced builder anymore #1291376

    Hey Rikard,
    The version you’ve installed works. The ‘4.8.123’ works with my child theme.
    But not the one (4.8.1) I’ve installed earlier.
    I don’t get it

    So I summerize.
    I can enter into my pages through the advanced builder with my child theme and with version 4764, 48123.
    But not with the 481 version.

    Any explanations?

    • This reply was modified 3 weeks, 1 day ago by  rvga.
    in reply to: Can't enter into advanced builder anymore #1291371

    The 4.8 version works fine without the child theme.
    But as you may understand Rickard I do of course need the child theme to be on.
    I’ve already started to make some changes in the child them I don’t want to loose them.
    And when the child theme is activate then the version comes back to 4.7.6.4.

    My problem remains the same: I can’t use nor updgrade Enfold to 4.8xx version if my child theme is on.
    Why?

    in reply to: Can't enter into advanced builder anymore #1290503

    Hi Rikard,
    Did you get a chance to log on my customer’s account and see what’s wrong?
    I’d like to move on with this issue and I’d like to be able to upgrade to 4.8.1
    Let me know please….

    in reply to: Can't enter into advanced builder anymore #1290204

    Yes Rikard, I had to work on the website earlier today between 2pm and 4pm.
    Since you’ve upgraded the theme to 4.8.1 and that I coudn’t work I had to go backward to 4.7.6.4
    Sorry for the confusion.
    Il will try not to work on it for the next 3 days, so you can test my issue.
    I will tell my customer too to avoid working….

    Hope you can find what’s going on…. ;)

    in reply to: How to change the accordion's toggle into H2 or H3? #1288427

    Ok good idea Rikard.
    But I’m overwhelmed at the moment and I can’t try Guenni’s solution again.
    As soon I have more spare time, I will give it a chance again and let you know through this thread.
    Please don’t close it.
    Talk to you Later.

    in reply to: How to change the accordion's toggle into H2 or H3? #1287627

    Guenni brings me a pretty nice solution to modify toggles into H2 or H3.
    But… unfortunately as I said above, once I had followed and implemented his instructions I couldn’t enter into any of my pages anymore meaning I could access the advanced page builder anymore.
    This is the reason why I came back to ealier version of Enfold.
    And that issue hasen’t been resolved yet.

    So now, I’m under 4.7.6.4 version, I’ll probably go back to 4.8.1
    And toggles in Acordion are still tagged in <p>

    That would be really more confortable if we coud have (in future versions) an option directly in the ALB Accordion element, like that suggestion:
    Ability to change tag's togglers in accordion

    in reply to: How to change the accordion's toggle into H2 or H3? #1287274

    I still wait for help about this topic.
    In the meantime I removed everything I’ve done in order to get H3 in the toggle accordion.
    But I still wasn’t able to enter into the pages through the advanced builder.
    So I decided to go back to enfold 4.7.6.4 version.
    Now everything seems to work as usual.

    in reply to: How to change the accordion's toggle into H2 or H3? #1286783

    up up up please.

    I’m facing a problem.
    As I said above, I’ve followed Guenni’s instructions to change toggle’s tag into H2 when I realised that I could no longer enter in Enfold’s advanced editing tool. I can’t work on pages anymore, I can’t design them, that is a problem.

    Do I have to go backward?
    Need help please.

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by  rvga.
    in reply to: How to change the accordion's toggle into H2 or H3? #1286436

    Correct that works fine, sorry. I guess I haven’t cleaned enough my cache before.

    So now I have 2 more problems:
    1 – Every toggle in the whole site will be in H3. I can’t have toggles in H2 in page A and toggles in H3 in page B if I want. Right?
    This is no big deal but it would be really confortable to have the choice.
    Can you help me please to advise and tell the dev team to create an option in this toggle ALB element in future version, where we could setup an Hn tag going from H2 to H6.
    On top of that, it’s looks pretty clear to me that Google stress out the use of FAQ sections into pages for SEO optimization purposes.
    As the option ‘markup’ for schema.org, that second option (Hn) would be really valuable too.

    2 – More problematic: since I’ve done the changes before (from step I to 4) I can’t get in my pages anymore :((
    I have this little icon that keeps turning on the right for ever.
    screenshot

    What’s going on and how to fix that please?

    in reply to: How to change the accordion's toggle into H2 or H3? #1286376

    Thanks for your reply Guenni,
    Unfortuantely I’m not too computer-literate so I’m not sure I followed well your explanations.
    As a result, it doesn’t work (yet) ;)

    Lemme tell you what I’ve done.
    First I do have a child theme and I’ve upgraded to 4.8.1 version.
    1 – I’ve copied the code given in your link in my functions.php page of my child theme
    2 – then I created a folder named ‘shortcodes’ inside my child theme folder
    3 – I made a copy of the file: /wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/toggles/toggles.php to /wp-content/themes/Enfold%20Child/shortcodes/toggles.php
    4 – I’ve changed the code of the 2 lines 974,975 by yours given above
    5 – I’ve disconnected from my user account, cleaned the cache and… booh… doesn’t work.

    What did I miss out on?
    You can check the test page: http://shibum-design.com/v2/
    Here is the headings hierarchy, No H3 as expected.

    <H1>: Tapissier Décorateur Grenoble
    <H2>: Sonia Organistka artisan d’art
    <H2>: Décorez et personnalisez votre ameublement
    <H2>: Achat de tissus de décoration
    <H2>: Formations et conseils
    <H2>: Shibum Design la passion avant tout
    <H2>: Tapissier d’ameublement, le métier
    <H2>: Restauration réparations
    <H2>: Tapissier garnisseur, FAQ
    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by  rvga. Reason: Forget to mention something
    in reply to: Custom tooltip underneath other section #1265803

    That’s perfect Yigit you rock!
    It works like a charm,
    Thanks to both of you with Mike.
    You can close that one ;)

    in reply to: Custom tooltip underneath other section #1265767

    Your code is all the way down in the quick css zone… ;)

    in reply to: Custom tooltip underneath other section #1265764

    Sorry Mike, it doesn’t work.
    – 1st tooltip (cubiq): Ok
    – 2nd (taille du site): ok
    – 3rd (budget): Not Ok yet.

    It still goes underneath next section as you can check here.

    But… remember as I said in an other thread, I moved to daughter pages. I don’t have portfolio items any more.
    My portfolio items became pages and maybe it’s not without effect with the code you gave me. (?)

    Following yours tips, here’s the code I have now in my quick css:

    #top #main .sidebar {
       z-index: 0 !important;
    } 
    #top.page-id-1066 #main > div > div > main > div > div > div:nth-child(4) > div.avia-builder-el-8 > div:nth-child(7) > table > tbody > tr > td {
        text-align: left !important;
     }
    #top.page-id-1066 #main > div > div > main > div > div > div:nth-child(5) {
    	z-index: 0 !important;
    	position: relative !important;
    }

    Thanks for trying to solve my problem Mike, I appreciate.
    I’ve been playing around with all the Yoast and Enfold parameters, disable then re-enable them one by one at a time, whatever configuration I’ve tried it didn’t allow me to get the breadcrumb structure I want using portfolios.

    I change the whole structure of my site and I won’t using portfolio items any more, I will now move with parent and daughters pages.
    I made conclusive tests.

    You can close this thread Mike. Thx again ;)

    in reply to: H3 in cookie, not expected #1265704

    It’s Ok like this Ismael. I will over write this 1868 line every Enfold updates.
    Thanks for your help.
    You can close this thread now.

    in reply to: Custom tooltip underneath other section #1265505

    We’re getting close Mike but it’s not quite perfect yet
    In my quick css, I have added this code:

    #top #main .sidebar {
        z-index: 0 !important;
    }

    It works fine only for the first tooltip (Cubiq)
    and that one:

    #top.postid-2634 #main > div > div > main > div > div > div:nth-child(5) {
    	z-index: 0 !important;
    	position: relative;
    }

    which works fine for the budget tooltip.
    But unfortuantely, that 2nd code works only the first portfolio item called Club Aladin.
    If you navigate to other portfolio items, you will see that the 3rd tooltip (budget) doesn’t work.

    Is it possible to extend your code to all portfolios?

    in reply to: Custom tooltip underneath other section #1265450

    Hi Mike,
    Thx for the tip.
    I’ve added your code, I’ve cleared the cache as well, but
    unfortunately that doesn’t work for the 3rd tooltip of the page (the ‘budget’ one)

    in reply to: rewriting css properties #1264737

    Ok I found, I have had declared another css property for H1’s in the advanced style options… it was kinda conflicting.
    It’s all good for me.
    Many thanks for the help guys.

    in reply to: rewriting css properties #1264733

    One more last question please….
    Everything works fine except the text-size which remains at 40px when I asked for 50px in the quik css.
    Any clue?

    in reply to: rewriting css properties #1264724

    It works fine now and I understood the way it works thanks to both of you
    Geee… I’m getting smarter and smarter at css stuff ;)

    • This reply was modified 4 months, 2 weeks ago by  rvga.
    in reply to: rewriting css properties #1264720

    ooh right I see…
    So let’s say I change it into an ‘h1’ (instead of p) then the quick ccs code would be:

    .rv-h1-portfolio h1 {
        font-size: ...
    }
    • This reply was modified 4 months, 2 weeks ago by  rvga.
    in reply to: H3 in cookie, not expected #1264694

    Ok Ismael thanks for the additional information.
    It’s too sophisticated for me, I’m going to leave it as is.

    So at the line 1868, I’ve changed the ‘h3’ by a ‘p’:
    Before: $sc_content .= "[av_heading tag='h3' padding='10' head-----
    Now: $sc_content .= "[av_heading tag='p' padding='10' head----

    It seems to work.
    Is it good for you?

    in reply to: rewriting css properties #1264693

    Rikard, you can check on that page: https://c-serp.fr/clients-references/service-seo-strategie-de-contenus-blog-vacance-enfant/
    I declared in the Custom css Class of the first text block: “rv-h1-portfolio”
    And in the quick css, I wrote:

    #rv-h1-portfolio h1 {
       font-size:50px; 
       text-align:left; 
       color:#a81010; 
       text-shadow:1px 1px 2px white;
    }

    Obviously that doesn’t work.

    An ID should be unique for a single page, but a class can be used many times.

    Ok, so I undesrtand that these 2 fields do the same job, except that the Custom ID is unique to a page, portfolio or a post and that the Custom css class can be shared among many pages, portfolios or posts, am I right?

    in reply to: rewriting css properties #1264329

    Nope that one (#rv-h1-portfolio h1) doesn’t work neither, I had tried it already.
    Thx for trying ;)

    in reply to: rewriting css properties #1264326

    Question
    Am I supposed to use the ‘Custom ID Attribute’ field or the‘Custom css class’ one?
    I’m getting confused…

    in reply to: rewriting css properties #1264322

    Thx Cherrmann,
    Unfortunately, it doesn’t work.

    in reply to: Change the size of a small button #1264277

    Of course Rikard,
    Sometimes I’m getting too tired to think by myself.
    Thx for the tip ;)

    in reply to: Customising the title attribute of a text link #1264033

    Thx for the last tip Yigit. I will do some trials later to see the best tooltip I can design.

    I really want to thank you Yigit – you and all the rest of the support team.
    I just wanted to let you know that your help is extremely valuable to me and probably to many other people who like me are not developers.

    With your help I can ‘almost’ manage myself to make a better site using Enfold.
    Congrats to all of you.

    in reply to: Customising the title attribute of a text link #1264016

    Damn’it.
    With the <span> tag it works just fine, thx

    I’ve tried to play around with the parameters but couldn’t figure out how to change the text color and the bg color….
    Any advices

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 87 total)