Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 102 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Contact Form changes after Enfold update #1094615

    Hello Ismael,

    Yes, have enabled Google reCAPTCHA v3 which stopped all spam!

    Unfortunately changing that line of code did not make any difference, autoresponder email starts with “Dear ,” missing the field <first name>.

    Any ideas?

    Thanks,

    ofekw

    in reply to: Contact Form changes after Enfold update #1094185

    Hi Basilis,

    Thanks for following up,

    No the autoresponder still does not show the <first name> field after deactivating Contact Form 7. Perhaps Ismael can look closer at this issue please?

    Kind Regards,
    ofekw

    in reply to: Contact Form changes after Enfold update #1093455

    Hi Basilis,

    Thanks for following up. Have disabled Contact Form 7 plugin. Please do let me know if you need admin rights.

    Regards,

    ofekw

    in reply to: Contact Form changes after Enfold update #1093147

    Hello Basilis,

    Thanks for following up. There was no change to any of the contact forms layout, but there were changed to functions.php with code added after the one showing above. Also, a contact form plugin was installed: Contact Form 7.

    Could any of these changes cause the code to break? Can you refer this to Ismael please – this should be a quick fix…

    Thanks!
    ofekw

    in reply to: Padding blog post on mobile devices #1045136

    Thanks Rikard,

    Working now so perhaps it was a cached page…

    Much appreciated!

    ofekw

    in reply to: Padding blog post on mobile devices #1044652

    Thanks Nikko,

    This post still does not show padding on responsive screens:
    Is this to do with the post settings?

    Regards,

    ofekw

    in reply to: Update problem #1034619

    .

    in reply to: Customising Autoresponder using multiple contact forms #1032434

    Thanks Ismael!

    in reply to: Customising Autoresponder using multiple contact forms #1031124

    Hello Ismael,

    There are a few contact forms on my website:
    This Register form: http://ilanwittenberg.com/contact/ shows only the header line: “Dear <first Name>,” without the body of the Autorespond Text.
    This Booking form: http://ilanwittenberg.com/booking/ works perfectly: header line + Autorespond Text.
    These two forms are also good: http://ilanwittenberg.com/register/ and http://ilanwittenberg.com/be-in-to-win

    I cannot find any difference between them.

    Please advise,

    ofekw

    Hello Mike,

    The caption works nice on desktops. Unfortunately the text is displayed above the image when showing on smaller mobile devices.
    a. Is there a way to show the caption under the image or alternatively, prevent it from showing all together on smaller displays?
    b. How can the hyperlink Buy Now show in blue instead of black?
    The Empire State Building, 2018 © Ilan Wittenberg 2018, Limited Edition of 9 + 2AP Buy Now

    Thanks,

    ofekw

    • This reply was modified 1 year ago by  ofekw.

    Hello Mike,
    Works beautifully, thanks so much for your help!
    When using the following caption: <em>The Empire State Building</em>, 2018 © Ilan Wittenberg 2018, Limited Edition of 9 + 2AP <a href="&quot;http://ilanwittenberg.com/contact/&quot;">Buy Now</a> The hyperlink Buy Now drops to the second line when showing on a desktop with plenty of space: http://ilanwittenberg.com/new-york/
    Is there a way to keep the text on a single line please?
    Cheers,
    ofekw

    Hello Mike,

    Yes, the links seems to be working, but the color is white! Two questions please:
    a. The current css code is:

    #top.postid-12132 .mfp-title {
    display: block !important; 
    color: #000 !important;
        text-align: center !important; 
    }

    What code needs to be added or changed in css so the footer will display a hyperlink under the first image of http://ilanwittenberg.com/new-york/?

    b. The current caption under the first photo is:
    <a href=&quot;http://ilanwittenberg.com/contact/&quot;>Empire State Building</a>
    What changes are required to display it under the image when showing large?

    Thanks!
    ofekw

    Hello Mike,

    Working now, had to tick “Delete old CSS and JS files” under performance.
    Can I include a hyperlink inside that footer? Tried the code below but nothing shows up under the first image (Empire State Building) when showing large:
    <a href=&quot;http://ilanwittenberg.com/contact/&quot;>Empire State Building</a>
    Thanks,
    ofekw

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  ofekw.

    Hello Mike,
    Thanks for the detailed explanation.
    The title is currently showing fine for http://ilanwittenberg.com/tunnel-beach-dunedin/
    Can I display the title under additional portfolio galleries (such as http://ilanwittenberg.com/new-york/) if I repeat the code again for each page xxxx, when it is placed right after the one that works?

    #top.postid-xxxx .mfp-title {
    display: block !important; 
    color: #000 !important;
        text-align: center !important; 
    }

    Thanks,
    ofekw

    Hello Mike,
    Thanks for the prompt reply.

    I’m looking to display a title under each image similar to the one showing under each image when displayed large (not the grid) at http://ilanwittenberg.com/tunnel-beach-dunedin/

    I could not get the title to show in this album: http://ilanwittenberg.com/new-york/

    Thanks,
    ofekw

    Hello Mike,

    Am trying to show the title currently displayed successfully for Tunnel Beach gallery (http://ilanwittenberg.com/tunnel-beach-dunedin/) in another gallery called New York (http://ilanwittenberg.com/new-york/)

    Have replicated the css code as showing below, but that did not do the trick.

    /*Centred caption for Tunnel Beach portfoilio item without counter */
    .mfp-title,.mfp-counter {
    display: none;
    }
    #top.postid-10774 .mfp-title {
    display: block !important; 
    color: #000 !important;
        text-align: center !important; 
    }
    
    /*Centred caption for New York portfoilio item without counter */
    .mfp-title,.mfp-counter {
    display: none;
    }
    #top.postid-12132 .mfp-title {
    display: block !important; 
    color: #000 !important;
        text-align: center !important; 
    }

    Any ideas please?
    Thanks,
    ofekw

    in reply to: Hyperlink to a dedicated form in photo title #1025784

    Hi Ismael,

    Thanks for following up. Perhaps you can help with one or more of these hurdles:
    a. Displaying a footer under a full screen image (Replacing the image title as showing here: http://ilanwittenberg.com/tunnel-beach-dunedin/)
    b. Inserting the image Title into that footer
    c. Sending the image Title to a contact form (Contact Form 7, Wpform or Ninja Form)

    I currently successfully open a popup screen using functions.php . It opens when clicking on Read More… at the top of the grid:

    function gallery_more_info(){
    ?>
    <script>
    jQuery(window).load(function(){
    jQuery('.gallery-more-info-link').magnificPopup({
    type:'inline',
    midClick: true
    });
    });
    </script>
    <?php
    }
    add_action('wp_footer', 'gallery_more_info');

    Thanks,
    ofekw

    in reply to: Hyperlink to a dedicated form in photo title #1024584

    Hi Victoria,

    I’m looking to show a one-line footer under each photo in specific Portfolio Galleries. The footer will show the image Title and include a link to a pop-up form. The form will display the image Title and will send it to PayPal when user clicks on Buy Now. Will need to customise Contact Form 7 to find a suitable hook. This will probably be implemented in php as a popup message is already implemented using Lightbox in functions.php using the following code:

    /*wp_enqueue_script( 'avia-popup',  $template_url.'/wp-content/themes/enfold-child/js/jquery.magnific-popup.js', array('jquery'), 2, true);*/
    
    wp_register_script( 'custom-js', $template_url.'/wp-content/themes/enfold-child/js/custom-js.js', 'jquery', "1", true);
    
    wp_enqueue_script( 'custom-js' );
    
    function gallery_more_info(){
    ?>
    <script>
    jQuery(window).load(function(){
      jQuery('.gallery-more-info-link').magnificPopup({
        type:'inline',
        midClick: true
      });
    });
    </script>
    <?php
    }
    add_action('wp_footer', 'gallery_more_info');

    Am looking to find the image Title and send it to the form.
    Thanks for your support,
    ofekw

    in reply to: Hyperlink to a dedicated form in photo title #1023644

    Hi Victoria,

    Thanks for your reply.
    Can your team please help me identify the Title variable so I can send it to the popup contact form?

    Thanks,
    ofekw

    in reply to: Center Aligning Forms #1018857

    Hi Rikard,

    Inserted the contact form into a Grid Row and entered the code fixed-width-center under For Developers: Section ID

    This resolved the issue- thanks.

    Ofekw

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  ofekw.
    in reply to: Lightbox Popup fails #1018696

    Hello Mike

    Yes, Issue resolved and have implemented most of the optimisation tips.

    Kind regards,

    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #1018587

    Thanks Mike!
    Much appreciated support,
    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #1018574

    Hello Mike,
    Here are Autoptimize JavaScript Options:
    Optimise JavaScript Code?
    Aggregate JS-files?
    [Aggregate all linked JS-files to have them loaded non-render blocking? If this option is off, the individual JS-files will remain in place but will be minified.]
    Also aggregate inline JS?
    [Let Autoptimize also extract JS from the HTML. Warning: this can make Autoptimize’s cache size grow quickly, so only enable this if you know what you’re doing.]
    Force JavaScript in <head>?
    [Load JavaScript early, this can potentially fix some JS-errors, but makes the JS render blocking.]
    Exclude scripts from Autoptimize:
    [s_sid,smowtion_size,sc_project,WAU_,wau_add,comment-form-quicktags,edToolbar,ch_client,seal.js, A comma-separated list of scripts you want to exclude from being optimised, for example ‘whatever.js, another.js’ (without the quotes) to exclude those scripts from being aggregated by Autoptimize.]
    Add try-catch wrapping?
    [If your scripts break because of a JS-error, you might want to try this.]

    Enabled Force JavaScript in <head> ; and that solved the issue but disabled the transition from the home page slider to the portfolio!

    Should I try excluding a script? What is the script name? (Tried more-info,gallery-more-info-link,gallery_more_info without success).

    Thanks,
    ofekw

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  ofekw.
    in reply to: Lightbox Popup fails #1018568

    Hello Mike,
    Thanks for following up.
    Disabled Autoptimize plugin (optimises website’s performance: JS, CSS, HTML, images, Google Fonts, etc) and that solved the issue.
    Is there an alternative optimising plugin that you can recommend testing?
    Regards,
    ofek

    Hi Victoria,

    Thanks for your support! Sorted now by ticking: Enfold Child>Performance> “Delete old CSS and JS files?”

    Much appreciated,

    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #979916

    Thanks Mike,

    Very much appreciated!

    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #979805

    Thanks Mike,

    Credentials in Private Content section.

    Cheers,

    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #979648

    Hello Mike,

    Thanks for your support. Removing /enfold-child/js/custom-js.js disables the transition capability from the home page to the portfolio gallery when users click the mouse.

    Please advise,
    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #979480

    Hello Guenni007,

    Removed header.php in enfold-child and cleared cache. Unfortunately, that made no difference.

    Perhaps there is a work around? Is there a simple way to create a popup on top of the Lightbox grid?

    Thanks,
    ofekw

    in reply to: Lightbox Popup fails #979140

    Hi Guenni007,

    Thanks for following up. The file header.php is the same at Enfold and enfold-child so copying it from Enfold mad no difference. Here is the code:

    <?php
    	if ( ! defined('ABSPATH') ){ die(); }
    	
    	global $avia_config;
    	
    	$lightbox_option = avia_get_option( 'lightbox_active' );
    	$avia_config['use_standard_lightbox'] = empty( $lightbox_option ) || ( 'lightbox_active' == $lightbox_option ) ? 'lightbox_active' : 'disabled';
    	/**
    	 * Allow to overwrite the option setting for using the standard lightbox
    	 * Make sure to return 'disabled' to deactivate the standard lightbox - all checks are done against this string
    	 * 
    	 * @added_by Günter
    	 * @since 4.2.6
    	 * @param string $use_standard_lightbox				'lightbox_active' | 'disabled'
    	 * @return string									'lightbox_active' | 'disabled'
    	 */
    	$avia_config['use_standard_lightbox'] = apply_filters( 'avf_use_standard_lightbox', $avia_config['use_standard_lightbox'] );
    
    	$style 					= $avia_config['box_class'];
    	$responsive				= avia_get_option('responsive_active') != "disabled" ? "responsive" : "fixed_layout";
    	$blank 					= isset($avia_config['template']) ? $avia_config['template'] : "";	
    	$av_lightbox			= $avia_config['use_standard_lightbox'] != "disabled" ? 'av-default-lightbox' : 'av-custom-lightbox';
    	$preloader				= avia_get_option('preloader') == "preloader" ? 'av-preloader-active av-preloader-enabled' : 'av-preloader-disabled';
    	$sidebar_styling 		= avia_get_option('sidebar_styling');
    	$filterable_classes 	= avia_header_class_filter( avia_header_class_string() );
    	$av_classes_manually	= "av-no-preview"; /*required for live previews*/
    	$av_classes_manually   .= avia_is_burger_menu() ? " html_burger_menu_active" : " html_text_menu_active";
    	
    	/**
    	 * @since 4.2.3 we support columns in rtl order (before they were ltr only). To be backward comp. with old sites use this filter.
    	 */
    	$rtl_support			= 'yes' == apply_filters( 'avf_rtl_column_support', 'yes' ) ? ' rtl_columns ' : '';
    	
    ?><!DOCTYPE html>
    <html <?php language_attributes(); ?> class="<?php echo "html_{$style} ".$responsive." ".$preloader." ".$av_lightbox." ".$filterable_classes." ".$av_classes_manually ?> ">
    <head>
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
    <?php
    /*
     * outputs a rel=follow or nofollow tag to circumvent google duplicate content for archives
     * located in framework/php/function-set-avia-frontend.php
     */
     if (function_exists('avia_set_follow')) { echo avia_set_follow(); }
    
    ?>
    
    <!-- mobile setting -->
    <?php
    
    if( strpos($responsive, 'responsive') !== false ) echo '<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">';
    ?>
    
    <!-- Scripts/CSS and wp_head hook -->
    <?php
    /* Always have wp_head() just before the closing </head>
     * tag of your theme, or you will break many plugins, which
     * generally use this hook to add elements to <head> such

    Would you like admin rights?
    Thanks,
    ofekw

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 102 total)