Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 68 total)
  • Author
    Posts
  • Hi Victoria!
    It worked!
    Thank you!

    in reply to: grid column failure #1201033

    Thank you for your help, Nikko

    Best regards!

    • This reply was modified 3 years, 10 months ago by newmesis.
    in reply to: grid column failure #1200319

    Hello!
    Thanks for your help. Now the blog is operational. All issues have been resolved.
    However, I have a new question. In one of the longest posts, the loading speed is extremely slow, to the point that it is impossible to edit. What could I do?
    In the private area is the post
    Thanks again!

    in reply to: grid column failure #1198734

    Thank you Nikko!
    I thing that was the problem. I didn’t know that I had to add a last paricle. But the links don’t work.

    Best regards!

    in reply to: grid column failure #1198076

    Hi Nikko!
    Great! Apparently the problem was found! However, I’m not sure if I understood. It’s all about the closed divs? Every time I put references or tried to create manual table of contents I made sure the divs stayed closed, but it seems that I didn’t do well. How do I get the divs closed completely? Now I am editing another post (n 1) but it continues to fail. This is what I have done, (n 2) but I don’t know if it is correct.
    I send you the post that I’m trying to fix (n 3)
    In addition, I didn’t see differences in the codes of the failed post (Timisoara 2) and the correct post (Timisoara 3) and the links for references don’t work.

    Thank you very much for your help

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by newmesis.
    in reply to: grid column failure #1195413

    Hi!
    Could you ask somebody?
    Thank you

    in reply to: grid column failure #1194583

    Thank you
    I appreciate your help

    Cheers

    in reply to: grid column failure #1194239

    Hi Mike!
    Thanks for your help. However, the problem continues. I tried to redo the post you did and the same thing happened. I really don’t think the problem is the columns. In the post about Northern lights, (nº1) I used columns to put the content and nothing happened, I mean, the post is good. Also, for design reasons, I can’t not use columns. It would be a very big waste of resources in terms of design.

    What happens is something very strange. Some posts work well and some don’t. But I definitely don’t think the problem is not using columns. I leave you the link of the failed post. (nº2)

    Thank you again
    Cheers

    in reply to: grid column failure #1192372

    Hi Victoria!
    You mean build the post from scratch? Yes, in one of them I did it twice and the problems remained. I don’t use templates. In fact, yesterday I created two more that failed. Nor could I tell you if there is a pattern where they fail. Simply at a certain point they fail. I thought the maps might be but apparently that is not the problem. And two problems occur:
    1. The column on the right is launched at the bottom of the column located on the left. In the preview it shows it well but after a couple of refresh, it is transformed into a single column.
    2. Then, without warning, the boxes with content come together in one, making it virtually impossible to edit the content.

    I left you one of the last ones

    Thank you

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by newmesis.
    in reply to: grid column failure #1191643

    Hi Victoria! Thanks for reply. Look, I deactivated all pluggins and nothing happened. The theme presents the same problems. And today I tried to upload a short post and happened the same.

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by newmesis.
    in reply to: grid column failure #1190887

    Hi Mike!
    Thanks for your reply
    Yes, normally, when you want to create a new one, nothing happens, and when I try to create short posts, there is no big problem. But when I create extensive posts the problems appear.
    I’ll be waiting for your reply
    Thank you

    in reply to: grid column failure #1189758

    Hello! Thanks for your help.
    I checked the fix you made and no changes were generated. That usually happens sometimes, because when you update again, the changes are lost. In fact, when I opened the link you sent me, a single wide column appeared. The column is shown only in the preview but not in the editor.
    I don’t usually use templates, I build everything from the beginning.
    Then, I deactivated the WP Baking Builder in the hope that it would generate some change and nothing. I tried to put items in the other column and it couldn’t. I also cleaned the cache. Apparently, what the subject does is put the column under the other. (Fig B) It is very rare.
    When there is an error, the gray color of the column exceeds the dotted line. That’s not normal. (FIG A, C)
    Can I reactivated WP Baking Builder?
    Thank you

    in reply to: grid column failure #1189283

    Hi!
    The first problem is that, in some posts, the template does not allow me to keep two columns, which is the design I want for the posts. (Fig. 1) Instead, the theme alters them and in the preview shows only one column, (Fig 2, Fig 3) although in the editor it still maintains the two columns. (Fig 4) Obviously, this cannot be edited.
    In addition, in other posts, instead of keeping the content boxes separate, the theme joines them. (Fig. 5)
    Also, when I am uploading the boxes, the blog gets extremely slow.

    The second problem is that the template does not allow to use the plugins of table of contents properly. The template put the TOC directly under the title (Fig 6) but not under the first paragraph, (Fig 7, Fig 8) which is where I want to put them. I tried several plugins and none of them worked.

    Thank you!

    PS: I added the screenshot in the private box

    in reply to: grid column failure #1189199

    Can you share me please an electronic address? I would like to share screenshots of the problem.
    Thank you

    in reply to: grid column failure #1188309
    This reply has been marked as private.

    No, in addition the problem arose from nowhere, after a while neither the theme nor wordpress had updated it, now after detecting the problem only update on issue but without having a solution

    disable all plugins and still the problem

    no, it’s still the same, if you look at this post, I have 2 images but the second one is not seen in the preview
    https://prnt.sc/qrgx3w

    in reply to: modify the design of the Slide Show Article #598364

    okey, but that way or where specifically I can insert a custom code field as shown in the image.

    in reply to: I can not import their images Wedding #550138

    ok dejo los datos

    in reply to: problem with the color picker #454440

    You’re right, nose that may be affecting but it looks better

    in reply to: problem with the color picker #453704
    This reply has been marked as private.
    in reply to: problem with the color picker #453160
    This reply has been marked as private.
    in reply to: insert php api wordpress page editor #441346

    the item you want to add after making all the customfield latlng to create a map with all those positions like this

    in reply to: insert php api wordpress page editor #440443

    http://pastebin.com/T1jsCP0k

    this I would like to add from the advanced editor endofold

    <div id=”map” style=”width: 100%; height: 100%;”></div>

    in reply to: insert php api wordpress page editor #440301

    where you could insert php code to display on my home page?
    I’m trying to implement this code in my site.

    http://martyspellerberg.com/2012/02/tutorial-integrating-wordpress-and-google-maps-api-v-3/

    in reply to: change image categories #358168

    listo, solucionado, gracias

    in reply to: as editing page design category post #358167

    solucionado, gracias

    in reply to: change image categories #358157

    hola, alguna solución?

    in reply to: change image categories #351248

    thanks for the answer but could be a little more esesifico because Traduci content and I can not understand in Spanish.

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 68 total)