Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: enfold theme and ThriveLeads #787918

    Hi Victoria,
    Thanks for getting back to me. It’s resolved, it was a server issue.
    Cheers!
    Nancy

    in reply to: enfold theme and ThriveLeads #787587

    More Info:

    in reply to: Cannot get single blog post to go full width #750750

    I was able to get the content to go full screen after switching into the Advanced Editor. If you are not using the advanced editor and you change the sidebar settings in the Enfold theme options then it seems to mess with the overall templates making them appear to have invisible sidebars on both sides. I am having the same issue on my other site as well.

    On my other website the blog, reviews, and articles pages are all unhappily formatted with the invisible sidebars. The Enfold settings have “no sidebar” set for all of the configurable pages and the pages are set to use the advanced editor and a “blog posts” content element. I have also set the Layout -> Sidebar settings on the individual pages to “no sidebar”, to no avail. Also, with this setup, any other elements that I have added to the blog page (a color block at the bottom with content) will not show up on the page.)

    in reply to: Internal link anchors top offset is wrong #704096

    Hey Vinay,

    Yep, the letters have always been working correctly (from within the document). It’s when using a URL with a #, such as:

    https://workathome24x7.com/glossary-of-internet-marketing-terms/#captcha

    Then the anchored text – in this case “captcha” – is underneath the titlebar.

    • This reply was modified 7 years, 8 months ago by lunatrix.
    in reply to: Internal link anchors top offset is wrong #702667

    Hi Vinay,

    I am not having issues with the menu/redirecting…

    When I add an anchor for an internal link, such as, /#captcha, it will jump to the correct page, but the text is at the top of the browser (not the container) so the relevant text is UNDER the top header bar.

    • This reply was modified 7 years, 8 months ago by lunatrix.
    in reply to: Internal link anchors top offset is wrong #700800

    Hi Vinay,

    Sorry, that was my mistake… I spelled kriesi wrong :-/

    I tried changing the bit of code you suggested, and that didn’t fix the issue. I have fixed the login, and unlocked your IP range, so you should be good to log in and poke around.

    Thanks,
    Nancy

    in reply to: Internal link anchors top offset is wrong #700360

    Bump

    in reply to: Internal link anchors top offset is wrong #699252

    Hi. It didn’t work. Well, sort of – it works if I am on the page where the internal links are, but doesn’t work if I link to an anchor from a different page. Weird!

    • This reply was modified 7 years, 9 months ago by lunatrix.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)