Forum Replies Created

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Anchor problems with menu highlight #1225564

    Hi Yigit,

    Thank you so much! That solved the problem for us, we used the “Alternate Menu” indeed to show only EN or DE on mobile.
    But we now simply work with CSS, which is much quicker and we are using less menus / work around the “Alternate Menu” problem.

    Many thanks again!
    Elbnetz

    Hi Victoria,

    Thank you very much for your answer!

    Best wishes,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1225514

    Hi Yigit,

    Feel free to de-activate the Plug-ins to test.

    Thank you for your help!
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1225097

    Hi Mike,

    We disabled Comet Cache on Companypartners, but regarding the flickering nothing changed, sadly.
    We disabled all Plug-ins, but it didn’t work.
    We also checked our funktions.php, but there is nothing unusual there. Same for CSS.

    We testet disabling the WPRocket on Neofin.elbnetz.com and found out, that the option “optimize CSS delivery” created the problem there. So that is solved!

    We tried changing this option at Companypartners too, but nothing changed.

    Thank you for your help,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1224640

    Hi Mike,

    We followed your steps on two of our Macs, sadly it didn’t work.

    Thanks,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1224527

    Hi Mike,

    Sorry for my late reply!
    We enabled the Editor under Appearance for you at companypartners.

    At Neofin.elbnetz we discovered that it works in incognito mode, so maybe there is some problem with our caching on this site, we will test further.
    At companypartners the problem is still present in incognito mode, though.

    Thank you for the help,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1222571

    Hi there,

    Thank you! This worked.
    The only thing is, that if we log out, we still see flickering and/or no menu items are highlighted.
    We cleared the cache multiple times, Browser and Comet Cache.

    The problem is best seen at companypartners, if you log in, everything is fine, if you log out, it still flickers.
    Do you have an idea, what to do?

    Thanks,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1222086

    Hi Mike,

    I wrote you to take the NEW log-in credentials in the message at June 11, 2020 at 12:50 pm.
    Those are admin Log-in credentials.

    Did you use OLD credentials from the May 29, 2020 at 3:35 pm?

    Thanks.

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1222030

    Hi Mike,

    I checked it, it is an admin-user.

    Like I explained earlier, it is a similar problem, not the same:
    ______________________
    2) http://neofin.elbnetz.com/ (Login below)
    The menu item „Netzwerk” (anchor) is highlighted at the beginning, even though it is the last section (footer).
    It has the class “current-menu-item”. It loses the class as soon as the first anchor of the page (team) is reached.

    Of course, both items should only be highlighted, if they are scrolled to.
    Now, they aren’t even highlighted IF you have scrolled to them (footer).
    ______________________

    The main problem is, that the class “current-menu-item” isn’t working correctly on both sites.
    The flashing is an extra problem on https://companypartners.de/.

    Thanks for your help,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1221651

    Hi There,

    Please look at the new log-in credentials.

    We cleared the OPCache at the page http://neofin.elbnetz.com/ (Similar problem here in the Menu, same Server, same Theme, etc.)
    Sadly, it didn’t solve the problem.
    Theme Editor is enabled on this website (the other one is live so this one is a better one to test).

    Thank you for the help,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1219406

    Hi there,

    Here are the Log-in-credentials.

    Thanks,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1218769

    Hi Mike,

    We tried it but it didn’t work, so we retuned it to what it was before (which worked until recently).
    We added it now again, it is still not working.

    Thanks,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor problems with menu highlight #1218729

    Hi there,

    Thank you for your response.
    Sadly, this didn’t change anything.

    Thanks,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor jumps too far in Chrome #1207508

    Hi Mike,

    Thank you very much for the help! This worked for us!

    Best regards,
    Elbnetz

    in reply to: Anchor jumps too far in Chrome #1207447

    Hi There,
    Thank you for the reply! I removed the script and cleared the cache, sadly the problem is still there.
    We only discovered it shortly after the update to WordPress 5.4 was made.

    Many thanks,
    Elbnetz

    in reply to: Burgermenu closes by click on active anchorlink #1149579

    Hi Rikard, thank you for helping us.

    The overlay doesn’t close, if you for example click on “Profil” after you clicked on “Profil” before to get to this Section. Then the overlay stayes open.

    But if you click on “Werte”, the One Pager scrolls to the section “Werte” and if you click on “Werte” again in the menu, this time it automatically closes down. We tried this on Safari, Chrome and Firefox, so this shouldn’t be a browser problem.

    The key to reproducing this problem is that the one pager section has to be “active” so to speak, before clicking the same link again.

    Many thanks,
    Elbnetz

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)