Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 46 total)
  • Author
    Posts
  • Ismael,
    Thank you so much for your reply. i apologize for my delay, I was caring for a sick family member.

    I completely understand why those platforms were chosen. Unfortunately, it is difficult to use these because there is a lot of stuff in the videos there is no control over. Especially the fact that YouTube shows the channel logo in the top corner, and shows related videos after, etc. Is there a way to block those? I knew of a way in the past, but YouTube blocked that.

    I don’t want my video background to look bad, but self hosting means anything over a MB or two (poor quality), and it shows a loading circle, and plays poorly.

    Thank you so much for all you do. Have a great day.

    in reply to: Adding a script in code block #1094763

    Thank you! Sorry for the delay – was working on another project. I will try these instructions in the next couple of days. i really appreciate your help! I apologize also for being confusing.

    in reply to: Adding a script in code block #1093833

    Would you please offer additional instruction and/or assistance? I would greatly appreciate it, Ismael

    in reply to: Adding a script in code block #1093668

    Ismael, thank you for your long-time contributions and support to the Enfold community – I actually already read over this post you refer to; I have (in the past) implemented particle.js in a Enfold site. This current file/script I am working on is different. Would you please take a look a the file I sent in private before and confirm this? I also gave login credentials to my site. I would greatly appreciate your assistance.

    Thank you again for everything you do and continue to do!

    Sincerely

    in reply to: Adding a script in code block #1093408

    Please help – if anyone is available. I really appreciate it! Also, please let me know if my question was too vague, or mis-stated. Thank you!

    in reply to: Add custom script and effect to header area #1009072

    Nevermind! I was actually helpful this time :) I figured it out! Yay! Thank you…now I’ll play around with the mobile stuff. Thanks again! So much!

    in reply to: Add custom script and effect to header area #1009068

    If you can point me to some things to maybe try, I would be so grateful! Thank you so much again!

    in reply to: Add custom script and effect to header area #1009055

    Thank you! Such a great help! This will get me started down the right path! One last thing…I really was hoping the effect would be in the same area as the logo, rather than the area above it – like the area between the colorful ball logo and the purple hamburger menu. I hope that makes sense? The background of that area…I definitely owe you a beer (or coffer, green tea, maybe an Ayahuasca?) I put a screenshot in the private…

    :)

    in reply to: Add custom script and effect to header area #1009039

    That is my mistake. Try now, same credentials…I never clicked “save” on the add user screen – ROOKIE!!!! lol thank you!!

    in reply to: Add custom script and effect to header area #1008992

    Peter,

    I cannot thank you enough. I *think I followed everything correctly; however, it seems to be loading right above the header.

    To update:
    I added the code in private to the Enfold (not child) header.php (you can view it on line #66 just before the closing </head> tag.

    I added the
    <canvas id="c" class="lineItUp">no canvas support</canvas>
    to my child functions in last position. My css is in private area…and I added as “Quick CSS”

    I created for you an admin login (credentials in private)…would you mind taking a look – I know you are probably crazy busy, but I sincerely appreciate your help! All of you are awesome, actually.

    So, basically, I want to keep the logoarea the same as it was, and just apply this affect in the header/logo area “behind” the logo…or around the logo…and full width (responsive) and same height as my header/logo container is currently.

    in reply to: Download link or button on all gallery images #982218

    Jordan,

    I know it isn’t native…and I still can’t believe it is this difficult to do…a developer? Really? Strange how the seemingly smallest thing is such a big deal. It really is. I have tried 9 different plugins – even on the one occasion i found one that worked (ugly, but kind of worked) crashed because of Enfold conflicts. Not your fault – it was a badly coded plugin anyway.

    I mean, really…a simple button or link on all images in a gallery that allows a user to download – how simple that sounds…why is this such a strange thing in the plugins world – or in Enfold?

    I have almost given up on finding a solution – not I have just pure curiosity as to why this is such a hurdle to do!!! :)

    in reply to: Download link or button on all gallery images #982203

    Note: I have a gallery of about 375 images…I can’t create a custom shortcode/URL for each. Not sure if that is why this seems beyond the capabilities of most?

    CLOSED – I fixed it – in a roundabout way – thank you

    in reply to: Gravity Forms and .JS issue! #816006

    CLOSED – I fixed it – in a roundabout way – thank you

    ^^ Did you get my credentials? Find anything? Thank you!!

    Yes, thank you – please see private!

    in reply to: Gravity Forms and .JS issue! #815151

    Thank you – yes, the images look that way for me also – however, if I mouse over (not click) the images on my end, they re-arrange and are vertically aligned. As for debugging the .js, I have zero idea of how to do that… :) Can you just tell me what about Enfold might be causing this? I did deactivate all plugins, so i know that isn’t the cause either…

    I added what I see if I mouse over my horizontal images in private

    Thanks!

    • This reply was modified 6 years, 7 months ago by jellyfish007.
    in reply to: Gravity Forms and .JS issue! #815032

    Victoria – Thank you for responding!

    In order to see images, click through as follows:
    On the first page, click “next” to see a dropdown that contains lots of options.
    Next, choose option “Install”
    Next, click radio button “”I’d like to see in-person training events”
    Scroll down a bit, and you will see the html images I am talking about – when you mouse over them, they disappear, and re-align as vertical.

    Very strange. Thank you! Also, it looks like the page refreshes when you go through the form steps – it does not do this in the Gravity Forms preview mode – and not when I use a non-enfold template…so i know the issue is in the page…

    Thank you!

    URL update where I created a new page with same form (in private)

    in reply to: Description under main menu text #778831

    Is someone looking into this? I would really like a simple solution…please! Thank you!

    in reply to: Description under main menu text #777545

    Of course! Thank you! I really appreciate you looking. It is in private area –

    in reply to: Description under main menu text #777335

    Thanks, i saw that post too – but I don’t want the text on the second line to be a link – I would like it to just be descriptive text (explaining the link) Like this:

    Menu link <–this would be a link
    Couple of words <–this would be the description of the page/section

    End results would maybe be like this:
    Desired menu

    I REALLY appreciate it
    Thank you!

    in reply to: Description under main menu text #776871

    Can someone please help me with this?

    in reply to: Description under main menu text #776053

    Thanks for the response! I appreciate you! I have tried the code listed here: https://kriesi.at/support/topic/menu-descriptions/

    I actually want it to look like the example the OP had on that link.

    However, when I try, it breaks everything – adding that class listed fubars my functions.php file.

    I have included website details and access to my site & FTP if you want to take a stab at it please! Thank you!!

    in reply to: Change woocommerce cart dropdown background color #747679

    You are awesome!! Well done, good friend! Very appreciated!! Cheers!

    in reply to: Woocommerce Cart Dropdown Widget #747519

    Please help – please read my last comment

    in reply to: Woocommerce Cart Dropdown Widget #746938

    Thanks – I can’t take a screenshot – it is an ajax dropdown…it disappears when I try to do a screenshot. It is simple what I am asking. Go to the new link I have provided. Add something to the cart. Next, at the top right where the cart icon is, Mouse over and you will see the cart dropdown has a blue background. I want the whole dropdown background white (solid, not transparent) and the text a slate color. I do not want to change ANY other menu/link attributes besides the cart dropdown. Thank you!

    in reply to: Saved changes won't stay #605996

    Yes, it was very late…I was delirious!! Hahaa! You guys deserve a beer for dealing with me! lol.

    I sincerely appreciate you guys. Thank you again for everything. I rated honestly on Envato and closed out my comment there as well.

    Thanks!

    Dennis

    in reply to: Saved changes won't stay #605986

    Hello, guys,

    I apologize for posting on the envato site. I currently had a VPS that I think is maybe configured incorrectly. After fighting with them for several hours last night, I decided to get another account through another provider. I realized that this issue could go on and on with no success, and no one seemed to know exactly what was causing the issues.

    So, I installed wordpress, and uploaded the theme to the host/site listed in private, and voila! It works as it should. I really do not understand what went wrong, and honestly, I do not have time to research it further…maybe it was due to it being in a sub-directory? I am not sure…everything in PHP looked good, and I ran some scripts in root on the server with zero errors. I now think that particular server is possessed. Maybe a ghost? Maybe a Demon? Maybe Mickey Mouse? I don’t know…anyway, thank you for all of your help – i’ll take it from here. I knew there was an issue though…a very strange one – I had done everything right…

    have a great day, friends – I’ll rate it high, and make a contribution comment in favor of you on the envato forum.

    Cheers!! Have a great day!!!

    in reply to: Saved changes won't stay #605489

    I am seeing this in the error log – – – –

    Undefined index: index in /home/embirkco/public_html/solutions/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 358

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 46 total)