Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 118 total)
  • Author
    Posts
  • Hi Rikard,

    thanks a lot, this works like a charm! :)

    Best regards,
    Dirk

    Hi Rikard,

    meanwhile I updated to the latest Enfold version 4.8.3 and also updated the “Product Video for WooCommerce” plugin.
    Unfortunately the provided CSS doesn’t seem to work anymore.

    #top .single-product-main-image .feat_image a {
        width: 96% !important;
    }

    This affected the thumbnail sizes before, we had 6 small ones down under the main product image.

    I got this new CSS from the developers:

    .Addify_Product_Videos-thumbnails a {
        width: 60px !important;
        padding: 0px !important;
    }
    .feat_image {
    	margin-top:-15px;
    }

    wich is doing well, but only for products including a product video. I’ll post 2 links from the new test site to show what I mean:

    Works fine here…

    No effect, way bigger thumbnails …

    I hope you can help again?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog and Posts created with Layout Builder #1302049

    Hey Yigit,

    that’s great!!! Thanks a lot :)

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog and Posts created with Layout Builder #1302033

    Thanks Yigit!
    If there’s no duplicate, this should work. The layout of the “You might also like” Demo is too much customizing, I guess?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog and Posts created with Layout Builder #1302017

    Hi Yigit,

    the former credentials are still valid and I post it below.
    Hope this helps, would be great to come close to what is in the Demo ;)

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog and Posts created with Layout Builder #1301155

    Hi Yigit,

    thanks for your help.

    I tried using the Blog Posts element and copied one post (not published) to find the right settings coming close to the layout in your Demo.
    Could you please check it? Something must be missing and not all posts (we have only 5 yet) are displayed.

    We used tags as well, but for now I used Taxonomy > Category and Grid Layout with 4 cols, manual Thumbnail Size and Title only. For the Filter I chose All Posts and for Offset duplicates not allowed.

    It would be great showing them all with maximum 6 of the newest in the future and no duplicates.

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog and Posts created with Layout Builder #1300667

    Hi Yigit,

    thanks for the new code, it works like a charm! :)

    Only thing left is the similar posts (“You might also like”) in the Layout Builder. How can I use this?
    Having suggested posts as in the Demo above the comments would attract more people.

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog and Posts created with Layout Builder #1299681

    Hey Yigit,

    thanks for helping!
    Now the whole container (including Header) is extending. I meant only the Masonry container didn’t extend before. I post a screenshot to show how it should be on larger screens.

    Enabling the post navigation on mobile is an option, but we also want to use the similar posts (“You might also like”) from the Demo as well above the comments on a single post page. How can I do that with the Layout Builder?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1299164
    in reply to: Masonry Blog not as expected #1297965

    Hi,

    I opened a new thread now.

    Best regards,
    Dirk

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by  diggital.
    in reply to: Masonry Blog not as expected #1297685

    Hi,

    The element is actually responsive but it does not work well with too much excerpt. It is suppose to highlight the featured images, not be covered with text.

    So why is what I expected exactly seen in the Enfold example page?
    I didn’t try the Flexible Masonry, or is this the layout in the example above?

    Unfortunately your latest provided CSS doesn’t work, the container doesn’t extend. Could you check this with your Admin credentials or change it?

    And I still don’t have a clue, how to get a post navigation in the single posts! This is part of this post and Rikard also responded to my questions about the single posts above…

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1296930

    Hi Ismael,

    unfortunately the CSS only extends the height, I tried “min-width: 1800px” and “padding-bottom: 250px”.
    The issue is that the whole container is too narrow and doesn’t extend to the whole page width as before (screenshot).

    Meanwhile it’s getting more and more complicated. Why is the Masonry Blog not responsive and has to be customized that much?

    And again: How can I add the post navigation (previous and next post) on the post page itself using the Layout Builder?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1296146

    Hi Ismael,

    I used the code with 120% and it’s ok on a 15″ MacBook, but doesn’t do the trick on larger screens or responsive. Please check it.
    It’s also depending on the text length of the excerpt I enter or the already existing title so the image height is not even.

    Is there another solution?
    And how to get a post navigation on each post page above the comments, I couldn’t find it in the Layout Builder?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1295747

    Hi Ismael,

    it happens exactly what I described before. If I enter more text than the 2 words you did, there’s is only text and image and title disappear.
    Looks like the Entries Box has a fixed height? I want the box to extend below as in your example page or in my screenshot. Now I removed the text and there is an automatical excerpt on the Blog page (only for the first post) and the image is cut off.

    Please check this.

    The other task is to get a post navigation on each post page above the comments, I couldn’t find it in the Layout Builder?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1295200

    Hi Ismael,

    I activated the same cretentials for you.
    I’d like to achieve a design similar like this, which means 15px margin around the entries and more space for the text excerpt below.

    Great, if you can help?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1294559

    Hi Ismael,

    I only added text in the Excerpt box as mentioned and was expecting that it’s shown below the post image and title.
    I need a solution for controlling the output in the Masonry, so that the text excerpt shows up.

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1294286

    Hi Ismael,

    that’s what I meant: “Once I activate the Excerpts box for each post…” – so I activated Excerpt for each post, put some text in and saved it.
    In the Masonry this text is only displayed and not the combination of image, title and some text down under. In the Masonry settings I enabled Title and Excerpt.

    Controling the output of this would be great…

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1294211

    Hey, there is only one little thing missing.

    Because I created the posts with the Layout Builder, text excerpts are not visible on the Blog page.
    Once I activate the Excerpts box for each post I only see this excerpt text in the Masonry. I’d like to have the post image, headline and the excerpt as seen in the Enfold Masonry example page.

    How can I control this?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1293893

    Hi Rikard,

    that’s exactly what was missing! Great, now I changed everything to our needs.

    Thanks a lot for helping, great support ;)

    Best regards and have a nice day!!!
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1293471

    Hi Rikard,

    I updated to the latest version (4.8.1) and the Blog page shows the post, great!
    Now it’s closer to the Enfold Masonry example page, but the single posts still don’t show any dates, comments, category or tags.

    Could you please check, which settings are wrong or missing? I posted the credentials for you.

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1293364

    I really need support on this, it should be something close to this article from 2014?
    #post-217746

    in reply to: Masonry Blog not as expected #1292996

    Hey Ismael,

    that’s exactly what I did before and now: My layout is not visible, everything is white!
    The blog page contains a color section and the Masonry element inside and everything what I set in the settings of the page, e.g. “No Sidebar” etc. is not showing.
    What is wrong?
    Thanks for helping,
    Dirk

    Hi Rikard,
    I just found your last note by email.

    Since I removed the second part of the CSS everything works fine!
    I removed this:

    #top .single-product-main-image .thumbnails a {
        width: 31.3% !important;
    }

    Thanks a lot for your support!!!

    Best regards,
    Dirk

    Hey Rikard,
    I just put it in the Quick CSS field, cleared the cache and also disabled CSS and Javascript compression in the Enfold Performance Settings.

    Unfortunately I can see no difference in the gallery?

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Customize Social Icons in Header #1274657

    Hey Yigit,

    that’s what I meant.
    Thanks for your support!

    Best regards,
    Dirk

    in reply to: Customize Social Icons in Header #1274332

    Hey Yigit,

    thanks a lot. It works like a charm now ;)
    You should change that in the documentation as well.

    Best regards,
    Dirk

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  diggital.
    in reply to: Media Upload and Enfold's Thumbnail Sizes #1271938

    Thanks for your support!

    So the 2 new snippets already work in the Child Theme?
    And your mentioned plugins are these? @guenni007: What do you mean with “plugin from shortpixel”?

    And if we already upload optimized images for e.g. sliders and want to disable unneeded thumbnails, what exactly can I disable without issues in the Layout Builder?

    Best regards

    in reply to: Media Upload and Enfold's Thumbnail Sizes #1270816

    Hi Guenni,
    so the only way now is to change the original files which means, I have to overwrite this any time after updating Enfold?
    Which code do I exactly have to change? Is it only this snippet from your post #1270342?

    @ismael: Guenni’s solution should be the right way to avoid bigger file sizes after uploading instead of enabling thumbnails risking a heavier performance? So there is no way to get it to work in the Child Theme?

    I also tried Smush, which is doing the job, but unfortunately the same as Guenni reported happens (still much bigger file sizes than the original image).

    Best regards

    in reply to: Media Upload and Enfold's Thumbnail Sizes #1270417

    Hi, thanks for helping out!

    @guenni007: This is a bit too much coding for me and unfortunately your solution doesn’t work right now?

    @ismael: Which image sizes that are automatically created can I disable for the future? The original image size uploaded is already optimized in size and quality. I tried deleting some files via SFTP in a test and saw that e.g. thumbnails in sliders (editing the slideshow in the back-end) are missing after.

    So which ones are necessary for a correct workflow in Enfold?

    Best regards

    in reply to: Enfold 4.6.3.1 slow performance and 500-errors #1164330

    Hi Basilis,

    thanks for your recommendation. I’ll give it a try.

    Best regards,
    Dirk

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 118 total)