Forum Replies Created

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: enfold update 441 #1000214

    hello victoria and thank you for answering.
    no i don’t mean blank screen i mean that all the footer category turn to ltr rather than rtl, all kinds of links add to the footer menu and its looks like a lot of mass so thats why i m not able to upgrade enfold.
    about server error, im afraid its not something i’m capable doing by myself

    in reply to: rtl issues #930573

    thank you for your help!

    in reply to: rtl issues #930529

    Hey Ismael!
    thank you for your support
    can you please explain what do you mean by:
    1) resave the theme options
    2) do a hard refresh

    thanks again

    in reply to: problems with pages, footer, overal layout #930109

    Hey Vinay thanks for your reply,
    i’m not sure where should i add that code…ismael as answered me also

    in reply to: display problams #929854

    Hey victoria
    Ismael as answered me as well please see open ticket number #929726
    THANK YOU

    in reply to: rtl issues #929852

    Hey ismael!
    thank you for getting back to me!
    I did managed to fix instagram so the problem right now is rtl only
    please see details in private message

    thank you for your help!

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by  yossi.
    in reply to: problems with pages, footer, overal layout #929233

    hi vinay
    i did manage to fix the instagram problem but pages layout is still ltr instead of rtl ( pic should appear on the right side) please see attached photo footer also…
    can you please help me to fix it?

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by  yossi.

    update****
    i’ve been managed to fix instagram problem by replacing the php code as explained by yigit

    now i only need help with rtl problems
    looking forward for help with it

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by  yossi.
    in reply to: mobile settings #840082

    hi victoria
    thank you
    that works, it moves the menu to the left but i need the text start from rtl
    social icon just fine

    what about the error i get from google about amp pages it says somthing wrong with leave a comment form.. please see attached link

    in reply to: adding hyperlinks in to blog post dont work #697557

    the problem is that when writing a post, you cant add link that will open in a new window, when you try editing a link the system get stuck end freeze/paused.
    when you deactivated yoast plugin it works fine but on the other hand it works fine if you activated yoast with another theme like twenty sixteen..
    so im not sure what went wrong.. any way every thing was ok until now and ididnt changed nothing exept updates and so..

    in reply to: adding hyperlinks in to blog post dont work #697554

    hi rikard
    thanks for asap response
    i did some tests and deactivetad all 7 plugins .. finaly i discoverd yoast primuem plug in is making the problem, i contact yoast support and that was their answer
    “Hi יוסי,

    Thanks for contacting the Yoast support team.

    While we’re not aware of such confirmed issue with our plugin, we’d like you to please perform a conflict check. This will narrow down the conflict to a specific plugin or a theme conflict.

    The fastest way to rule out conflicts is to deactivate all non-Yoast plugins and switch to a standard theme like Twenty Sixteen. If this resolves the issue, you have a conflict and should activate one plugin at a time until you locate the conflict. Finally, after all plugins are active, switch to your theme. This will narrow down the conflict to a specific plugin or a theme conflict.”

    i did every thing as told and when i switched back to enfold i got the same problem again

    in reply to: blog mobile side bar #625989

    hi
    it seems like its working perfect
    thank you for great support

    in reply to: blog mobile side bar #625691

    hi
    thank you ismael
    just making shure you understand me, i think the code you sent is for blog title and so? to put them on the right? actually i did not notice it untill you mentioned it but i think i like it that way- centerd, what i dont like is whats coming after it on the bottom of the blog while on mobile mode, all items facing left insted of right, please see photos attechments.
    thank you

    in reply to: blog mobile side bar #625359

    hi
    waiting for an answer
    thnk you

    in reply to: blog mobile side bar #623263

    hi yigit
    all items (latest articles, category, archives..) should start from the right side insted of the left side, ectually its the same issue that you fixed for me the other day on ticket #618705, if you can recall you gave me some quick css that fixs it (side bar on pages) but it seems its not efecting blog some how..
    thanks alot

    in reply to: enfold mobile menu #618703

    hi
    works perfects
    awesome support!
    thanks!

    in reply to: enfold mobile menu #618686

    hi
    ok i think got it
    tell me if its ok
    thanks

    in reply to: enfold mobile menu #618651

    hi
    how do i add screen shot? no file attchment here
    thanks

    in reply to: enfold mobile menu #618191

    hi,
    just to make it more clear, the problem happens while “sub title name” is under the title
    thanks

    in reply to: enfold mobile menu #618186

    hi Yigit,
    that fixed the problem right a way! do you think its update proof? although i did save the code i case i need it again..
    can you fix rtl display on frontpage testimonials name (it seems the problem doesnt happen in testimonials page)? its kind of strange on a regular screen and in mobile as well..
    thank you!

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)