Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #896146

    Hello at Kriesi,
    I have builded a page with the post slider and in the moment the date is showing under the image and the headline (post title). Is it possible to have the date above the headline? So it appears between image and Headline?

    I have looked at https://kriesi.at/support/topic/move-post-date-to-above-post-slider-title/ but that did not work.

    Thanks!

    Best Regards

    #897084

    Hey Sigmund,

    Can you give us ftp access as well? so we can test further.

    Best regards,
    Nikko

    #897118

    Yes, thanks.

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by  Sigmund.
    #897384

    Hi,

    Thanks for providing the ftp access, I have added postslider.php in the shortcodes folder of your child theme and have added this php code:
    https://pastebin.com/05tppBGZ

    Best regards,
    Nikko

    #897470

    Hi Nikko,
    that works! Thank you very much.

    Best Regards

    #897486

    Hi,

    Glad we could help. Thanks for using Enfold! Have great day :)

    Best regards,
    Nikko

    #1011014

    Hello guys, I have the same problem. I have added the file postslider.php from the link to the following folder “enfold-child / config-templatebuilder / avia-shortcodes”, but unfortunately without success.
    Do you have an idea?

    Best wishes from Germany

    #1011246

    Hi auserde,

    The correct location would be /enfold-child/config-templatebuilder/avia-shortcodes/productslider/

    Please try it and let us know how that worked for you.

    Best regards,
    Victoria

    #1011830

    Hello Victoria,

    thanks for your help, but it does not work. Are you sure that this is productslider? I do not want to change products but article sliders.

    best regards
    AD

    #1011862

    Hi AD,

    Try to create a folder and name it: shortcodes then add postslider.php inside it.
    Let us know if this helps.

    Best regards,
    Nikko

    #1011963

    Hello Nikko,

    thank you for your help. Somehow, I have the feeling that the child-them template is not loaded at all. The plugin “Show Current Template” shows me that only the templates from enfold parent theme are loaded, it is the case that f.e.. function.php is loaded correctly from the child-theme

    best regards
    AD

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by  auserde.
    #1011978

    Hi AD,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.