Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 31 total)
  • Author
    Posts
  • #950319

    Hi,
    First, hope I’m in the right place..
    I have a problem with my Blog Page on Enfold. seems it don’t work. I can’t manage or edit it. It’s like still downloading but nothing change. Could someone help me please?
    thanks
    Alice

    #951279

    Hey Alice,

    Sorry for your problems. How can we reproduce the issue you’re having?

    Best regards,
    Rikard

    #951777

    Hi Rikard,
    Can I do a screenshot to show you? and I don’t know if you could entry in my website. I’ve spoke with WordPress support (Italy) but they are not allowed to do that, they said maybe you can.

    Thanks
    Alice

    #952112

    Hi Alice,

    We can have a look at the backend of your site, no problem. Just send us admin login details in private and we’ll check it out.

    Best regards,
    Rikard

    #952184

    Thanks Rikard,
    Could you give me a private contact please?

    Regard
    Alice

    #952491

    Hi Alice,

    I’m not sure what you are asking, if you need an email to register the account then you can use (Email address hidden if logged out) , just make sure to post the login details in private in this thread so that all moderators can access them.

    Best regards,
    Rikard

    #959736

    Hi Rikard,
    Sorry I don’t know how contact you in private.. You say “send us admin login details in private” I mean in private… where?

    Thanks again
    Regard
    Alice

    #960140

    Hi Alice,

    Here on the forum, below the reply box is another box with this text above it:

    Private Content (link to your website, login credentials, FTP credentials, etc – only visible for moderators)

    You can post login details in there.

    Best regards,
    Rikard

    #960214

    Perfect, thanks!

    #960268

    Hi alicemusa,

    Can you also give us the login page link? so we can check it further.

    Best regards,
    Nikko

    #960297

    Yes sure

    #960599

    Hi alicemusa,

    Thanks for providing us admin access.
    I have checked your blog page and there are js errors on your blog page, screenshot is shown in private content.
    Can you try to disable all plugins and check if it fixes the issue, if it does enable them one by one to know which is causing the issue.
    If disabling the plugins doesn’t help, please provide us with ftp access, so we can check further.

    Best regards,
    Nikko

    #961442

    Hi Nikko,
    I did before, all plugins but nothing changed. Now I try to disable one by one and I let you know. Thank you so much.

    #961494

    Hi Nikko,
    I disabled the plugin one by one, but the error is still there..

    thanks again
    Alice

    #961630

    Hi Alice,

    Can we ask for your ftp access? so we can check it further.
    Just post the ftp details in private content so it’s only visible to the moderators.

    Best regards,
    Nikko

    #961673

    Yes sure
    Thanks Nikko

    #962070

    Hi alicemusa,

    Thanks however you already gave that admin access, but we need ftp access, so we can try to access both wordpress and theme files, so we can try enable debug and troubleshoot the issue.
    This may help in creating ftp account: https://support.hostgator.com/articles/ (Purchase code hidden if logged out) -account-in-cpanel

    Best regards,
    Nikko

    #990946

    Hi Nikko,
    Finally I’ve created a ftp account.

    regards
    Alice

    #992583

    Hi alicemusa,

    I apologize for the late response.
    I was able to access via ftp however I don’t have access to your site. (Link to screenshot of what I can access is in private content).
    Can you give the ftp account access to public_html?

    Best regards,
    Nikko

    #992599

    Hi Nikko,
    No problem.
    So do you want me write here ftp access? (Access and password) ?

    Alice

    #992620

    Hi Alice,

    No, the ftp credentials do work, however it doesn’t have access to the right folder as seen in the screenshot which contains only .ftpquota file and nothing else.
    You would know what I mean if you try to access ftp using the credentials you gave using filezilla. If you can allow the ftp account you gave us to have access to the public_html folder or atleast the folder where the wp-config.php file is located it should be better so we can try to enable error logging.

    Best regards,
    Nikko

    #999512

    Hi Nikko,
    sorry for the late replay.
    I understood what you ask me, but I don’t know how to do that .. sorry
    Could you explain me every step, or if you have a video to show me?
    Many thanks
    Alice

    • This reply was modified 1 month, 4 weeks ago by  alicemusa.
    #1000261

    Hi Alice,

    I think this should help: https://mediatemple.net/community/products/dv/204643320/creating-ftp-sftp-users
    You only need the steps for: INSTRUCTIONS FOR CPANEL
    In step 3, you should see an image which shows the Directory field, they have public_html/newftpuser (the pattern is public_html/username) you will just remove the username or in this case newftpuser.

    Best regards,
    Nikko

    #1010380

    Hi Nikko,
    I think I’ve done what you ask me. Please double check and let me know.
    Many thanks
    Alice

    #1010445

    Hi alicemusa,

    I tried it again several times however it doesn’t even allow access now. I’m getting this instead:

    Response:	530 Login authentication failed
    Error:	Critical error: Could not connect to server

    You can test that by using filezilla.

    Best regards,
    Nikko

    #1010531

    Hi Nikko,
    If I click on Configure Filezille, there is an error:
    “Error on line 1 at column 50: standalone accepts only yes or no”

    :( I really don’t know what do..

    #1011847

    Hi Alice,

    I apologize for the late response.
    I’m not familiar with error you got.
    Can you give us the cpanel access instead? then just post change the password as soon as we resolve the issue.

    Best regards,
    Nikko

    #1011881

    Hi Nikko,
    no problem
    i text down here

    #1011977

    Hi Alice,

    Thanks for providing the access.
    I have enabled wordpress debugging and didn’t see any error. I have also tried to create another blog page and just named it test and it doesn’t cause any issues.
    I then tried to set it as the blog page and it worked properly, I just returned it to blog.
    Honestly, I’m not sure why it’s not working only on that single page and I could not replicate the issue on other pages, as a workaround, I would suggest just creating another page and use it as your Blog page.

    Best regards,
    Nikko

    #1011988

    Hi Nikko,
    Thanks for your job.
    Have seen as well I can’t upgrade Enfold?

    Thanks

    Alice

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 31 total)

You must be logged in to reply to this topic.