Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 362 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: No space in special titles #1247539

    Hi Rikard,

    FTP login added, thank you for helping

    Marco

    in reply to: Timeline broken title #1244867

    Thank you Ismael,

    for some reason I had added that 100px right padding and was creating this little issue.

    Thank you for pointing me out, appreciated :-)

    Marco

    in reply to: Timeline broken title #1243472

    Hi Jordan.
    This is not what I meant.

    What I meant is: enfold contains an element. I use the element. The element does not work.

    The fix can’t be the code added by me. The fix should be understanding why the element doesn’t work and providing a within-enfold-element which works as expected.

    Hence, I opened a ticket.

    Any other fix rather than manually adding code?

    Thanks,
    Marco

    in reply to: Timeline broken title #1243026

    Hi Jordan

    thank you.

    Do I really need a piece of code to have the titles visible? Is there another fix? I would not want to use code where it is expected the code not to be used.

    Thanks
    Marco

    in reply to: Menu walker class is overriden message #1238387

    Hi Nikko,

    It does not appear always.

    I actually saw it yesterday the first time. Can this be related to something in particular? Is it a common error?

    Thanks
    Marco

    in reply to: Promobox change font size #1238068

    Thank you,

    it works

    Much appreciated.

    Marco

    in reply to: Promobox change font size #1235847

    Hi Victoria,

    That is amazing, I was missing to put the P :-)

    How can I make the text of the button bigger too? how do I set a custom class for only this button?

    Second question, about promobox: See this page: https://www.viverelondra.com/universal-credit-chi-puo-richiederlo

    All headings are set to have 30px margin above and bottom. Here it is not applying and promobox and heading are too close. Why is this happening?
    2020-08-06_19-30-02

    thanks,
    Marco

    in reply to: Change theme color #1235495

    Thank you Rikard.

    in reply to: Change theme color #1235002

    Hi Jordan,

    This is the page, but the blue background appear on all site when loading the page. But here you can actually see it popping up from under the picture.

    2020-08-03_23-09-55

    Thank you
    Marco

    in reply to: Banner inside post content to increase page view #1232343

    Thank you but nothing useful, I will keep searching :-)

    Regards,
    Marco

    in reply to: Banner inside post content to increase page view #1232205

    Hi Rikard,

    Thanks for answering.

    This banner comes from a plug-in. But the features are very very limited. I cannot even change the text in it, it takes automatically the title from the post and sometimes this needs to me edited.

    I would like to build the banner from scratch. Do you know any plugins allow me to do that? I would like to obtain a similar banner but where I’m in control of everything.

    Thanks,
    Marco

    in reply to: Banner inside post content to increase page view #1231675

    Hi Rikard,

    I am sorry I was not clear. That is not a customisable element and I would like to recreate a similar element. And I am wondering how I can achieve this with the tools provided by Enfold.

    If no Enfold tools allow me to achieve that, could you point me out to other tools that would help me to create a similar banner/button like the one I showed you?

    Thank you,

    Marco

    in reply to: LCP issue: longer than 4s (mobile) #1230653

    Hi Rikard,

    I tried it both, removing the PHP code, removing the CSS, disabling the plugins.

    But nothing is compared to the speed I get once I deactivated the childe theme.You do the test please, just deactivate the child theme and see how fast the site gets. And once I reactivate the child, the sites slows down again.

    Regards,
    Marco

    in reply to: LCP issue: longer than 4s (mobile) #1230229

    Hi Rikard,

    when you talk about customization, do you mean the CSS? or the PHP code? Or th plugins?

    Regards,
    Marco

    in reply to: LCP issue: longer than 4s (mobile) #1229923

    Hi Rikard,

    thanks for replying.

    Absolutely, the speed increases a lot when I deactivate the Child theme. You can try it yourself. The values in Google speed test increase about 10 points but the real difference is browsing the website. The speed is very good when the Child theme is off.

    Access details in private.

    in reply to: Site breaks after deactivating ubermenu #1229884

    Thank you Rikard,

    you are right. There was a piece of PHP code from UBERmenu which was preventing the site to work.

    You may close this ticket

    Have a nice week,

    thanks
    Marco

    in reply to: LCP issue: longer than 4s (mobile) #1228606

    Yigit,
    I did some tests.

    Setting the preload page options it does speed up the loading of the page. But I also noticed that in this way, when you open the page, visitors will see the default CSS instead of mine, which will load moments later.

    The point is that I need to keep the pre load page on as it has to be but the site is slow.

    Tested plugins, tested all, as soon as I activate the Child theme, all becomes much slower.

    How do I fix that?

    Marco

    in reply to: Text block margin and padding #1228457

    Hi Jordan,
    Yes please you can close it.

    Thank you

    in reply to: Text block margin and padding #1228321

    Thank you.

    Being this something that was requested by many many many many people, why not to implement it? I think it was asked for the first time in 2013?

    :-)

    thank you anyway

    Marco

    in reply to: Advanced style, font type do not work #1228319

    Hi Rikard,

    yes I tried it on different browsers, Edge, Firefox and see all the same. See here, the raleway is barred https://www.screencast.com/t/3cEQ9TZn

    As well as the weight of 900 is not working https://www.screencast.com/t/9Xk9bteOgT
    The weight is set to 900, do you see the title bold?

    thanks,
    Marco

    in reply to: LCP issue: longer than 4s (mobile) #1227499

    Hi Yigit,

    Thank you, I will test it.

    Regards,
    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1226049

    Hi Rikard,

    you can close the ticket.

    Thank you for the support :-)

    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1225802

    Hi Guenni,

    Yes, it is in the Google inspect that I found that it was the color section number 6. Right yesterday I was wondering how you could guess that the color section was the number 2 so I started browsing the developer tools and found that you can actually get these info there :-)

    So when I look at your page now, I see that you have unnecessarily reassigned this default class to the color-section. This doesn’t bother in this case, but is obsolete. I can see that you have given the class home-box this time.

    This is what I was trying to understand yesterday when I sent you this screenshot. https://www.screencast.com/t/pDyIgMYBabxZ I wanted to understand if the default class was something that I had to use or I could avoid to add it before the custom class name and you just cleared my doubts now: I can avoid to write the default class and write directly the custom one.

    Thanks for being this kind and explaining me all this :-)

    Appreciated,
    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1225763

    Amazing,

    it works :-) :-)

    Very much appreciated Guenni.

    Just a technical question. The first part of the class https://www.screencast.com/t/pDyIgMYBabxZ has to be called >>> .avia-section or can I simply use the second part of the custom class name that I want?

    Have a great day.

    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1225591

    Hi Guenni,

    Yes same settings on the home page, same height columns.

    i understand now why you mentioned the

    i would give a custom class to the section it concerns :-)

    However, I did not manage to get the result with the custom class.

    Here is how I set it up:

    /* Buttons same height SERVIZI page */
    .avia-section.box-servizi .avia-button-wrap {
      position: absolute;
      bottom: 20px;
      left: 50%;
      -webkit-transform: translateX(-50%);
      transform: translateX(-50%);
    }
    
    /* Buttons same height SERVIZI page */
    .avia-section.box-servizi .av_textblock_section {
        padding-bottom: 60px;
    }
    

    2020-06-25_1552

    Thanks,
    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1225458

    Thank you Guenni, I tried it and it works perfect :-)

    Can I ask 1 question?

    1) I understand that if I want to use the same code on a different page, I have to change 2 things: the ID page and the section number.
    I would like to re-use this code on page ID 2 (my home page http://www.viverelondra.com) at the av_section_6

    However, I was not able to make the code work. Am I wrong in something?

    Thanks
    Marco

    • This reply was modified 10 months, 2 weeks ago by  marcoabis81.
    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1225451

    Rikard hi,

    It is not about the cache probably (which anyway I cleared more than once).

    You are seeing red buttons while my site has orange buttons. I believe you are seeing an old copy of my site (in fact one week ago I had red buttons) :-)

    I tried Guenni’s code and it has worked at first, same caching plugin, same settings.

    Not sure why I cannot implement your code Rikard.

    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1225112

    Hi Rikard,

    Is it possible you are looking at this https://www.viverelondra.com/servizi page? The buttons are orange while you display them red.

    I noticed more than once that I have difficulties in overwriting the CSS code. And it takes sometimes days before the changes take effect. Or sometimes they never take effect. I see the old code from the google inspect element while the CSS I have put in the quick CSS is different.

    If you check the color of each button from inside the WP panel of the page “i nostri servizi” you will see that each button is set to be orange. I see them orange from my side.

    I restore the ID page 16223 and it does not work. And if I remove the ID page this will apply to all pages eventually? tried and it does not have any effect on the buttons.

    Thanks,
    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1224822

    Hi Rikard,

    Yes, I cleared the cache.
    Are you testing the home page? The home page has an ID page number 2 but I see you are using a different ID page. Is it because you are testing it in your environment so it gets a different ID page?

    Anyway, I changed it with ID page 2, claread the chace and still nothing.
    2020-06-23_1038

    Marco

    in reply to: Put buttons at the bottom of the columns #1224550

    Hi Rikard,

    I tested it, I saw it was not working and I removed it.

    I put it back now, still, buttons do not go in the bottom of the box.

    Thanks,
    Marco

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 362 total)