Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #560101

    I am using Brightbox with some customizations and I noticed that after updating posts recently, my custom fields are not working anymore. Is there something within Brightbox that might cause a conflict? Anything you’ve heard from other users? The page where this is linked below.

    You can see that the tours at the top have no excerpts and only 2 fields showing on the right side (there are 4 total fields). As you scroll down, you can see that posts that have not been updated within the last year are still in tact, and there are a handful that have all the elements needed.

    Any suggestions would be MUCH appreciated!

    Thanks.

    #560319

    Hi bacem!

    Thank you for using Enfold.

    I can see 4 custom fields on the right side of the posts but not the excerpt. How did you add the custom fields? Did you modify any templates?

    Best regards,
    Ismael

    #560669

    I have changed the layout using advanced custom fields plugin. It works, but it doesn’t actually explain why the other custom fields suddenly disappeared when we updated posts. For the sake of the website functioning properly, I think this will have to suffice, but I was hoping to find out if you had heard of or helped anyone with custom fields problems before.

    Thanks.

    #561025

    Hi,

    Please send us a temporary admin login so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.