Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1075525

    Hey hey

    Im trying to use a video in the background with countdown on top of the video (playcing video in color section). i want the video to autoplay with the music. if it is better i can play the video in a slider, but it also have to autostart and play sound. is there any way i can do one of those?

    best regards
    asgeir

    #1076314

    One more thing, can i play some sound some other way and leave the page as is?

    regards
    asgeir

    #1076665

    Hi asgeir,

    The autoplay video with sound is discouraged and disabled by many browsers.

    Here are the links for you
    https://developers.google.com/web/updates/2017/09/autoplay-policy-changes
    https://www.atilus.com/ (Purchase code hidden if logged out) /

    Best regards,
    Victoria

    #1077844

    hey hey

    thanks for the answer. we have tried to play a slide or in a color section, but we cannot get the slides to go automatic and the color section plays without sound (and no change to turn the sound on) and it shows the play button, in the middle of the screen, all the time (but it starts automatically). can we have buttons that turns on the sound? (then it would work for us (and without the play button).

    We also have problem playing the video on a mobile. it will not even play when we click/touch the screen.

    ive includet access to the side in the “private content” section.

    best regards
    asgeir

    #1079122

    Hey hey

    We are going to launch the webside today but we have not solved the problems with the video and the sound. have you had any change to look at it?

    best regards
    asgeir

    #1079452

    Hi,
    Sorry for the late reply, there is a possibly to un-mute the sound for your background video in your color section, but it will most likely have to be a “click” action. This is because of the limitations on auto playing videos in the browsers.
    Please try following the (Purchase code hidden if logged out) -mute-activate-sound/#post-810293″>instructions on this post

    Another option is the test page I built for you, please see the link in the Private Content area. I used the “fullscreen slider” and added your video with a title “click to watch” and I added the countdown timer in the caption with this shortcode:

    [av_countdown date='03 / 30 / 2019' hour='10' minute='0' min='1' max='4' align='av-align-center' size='' style='av-trans-light-style'  (Purchase code hidden if logged out) =''  (Purchase code hidden if logged out) =''  (Purchase code hidden if logged out) ='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' av_uid='' admin_preview_bg='']

    On click it will play the video with sound. You could have the video auto play, but it won’t play the sound on click because of the browser limitations.

    Best regards,
    Mike

    #1079906

    thanks for the answer, mike. the is one problem and thad is showing it on a mobile. i dont get it to work on my mobile. what do i have to do to play the film there?

    best regards
    asgeir

    #1080617

    Hi,
    I see what you mean, the dev team has released the update today Enfold v4.5.5, please try updating your site to see if that corrects it.

    Best regards,
    Mike

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.