Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #381362

    I have updated to WP 4.1 and FTP’d the Flagship 1.9 files up. Deactivated all the plugins, etc. Clicking on these buttons does nothing. Widgets won’t expand to show content in the back end.

    • This topic was modified 4 years, 10 months ago by  nagel1.
    #381865

    Hey nagel1!

    Do you mind creating a temporary admin login and posting it here privately so we can look into it?

    Best regards,
    Yigit

    #381889
    This reply has been marked as private.
    #382263

    Hi!

    Looks like you have a lot of plugins installed. Try to deactivate the plugins then reactivate them one at a time to find the culprit. If possible, increase the WP memory limit to 128M. http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/fix-wordpress-memory-exhausted-error-increase-php-memory/

    Best regards,
    Ismael

    #382766

    I’ve already done that

    #384137

    Hey!

    we really need admin access to inspect this issue. As we are different people from different countries in this support forum please make it possible without any IP’s.

    Best regards,
    Andy

    #397663
    This reply has been marked as private.
    #397669
    This reply has been marked as private.
    #397678
    This reply has been marked as private.
    #398028

    Hi!

    The TinyMCE plugin is deactivated but it’s still causing an error:

    Deprecated TinyMCE API call: <target>.onNodeChange.add(..)
    

    Please try to delete it completely.

    Best regards,
    Ismael

    #399383

    Ok …did that and that error is gone. Still no go.

    #400110

    Hi!

    I checked your backend and could open Appearance->Widgets and Media button normally. Is it fixed now for you?

    Cheers!
    Andy

    #574788

    Still having issues a year later. Can’t add to the slide show it just jumps to the top of the page. Some button still don’t work.

    I get these errors in the console while trying to edit a page:

    .Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    _avia_advanced_form_elements.js:1

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_colorpicker.js:1

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_option_pages.js:1

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_sidebar.js:1

    #575563

    Hi,

    Login details are not working anymore, could you post new ones in private please?

    Regards,
    Rikard

    #582397

    I sent login details to you privately

    #583082

    Hi @nagel1,

    I can’t see any login details, could you post them in the Private Content section of your reply please?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.