Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1356262

    Hi,
    since a few days the backend few from the layout Editor (when you want to edit start page for example) seems to be broken. Looks like something wrong with css. We can not edit anything on a page, because of this view.

    We use Version 5.0 of the enfold theme.

    Can you have a look please

    Best,
    Armin

    #1356265

    Hi Armin,

    Thanks for the login details. I checked the page in private, but I can’t see any problems there. Is this happening on specific pages only maybe?

    Best regards,
    Rikard

    #1356269

    Hi,

    it looks like this when we click on “edit page in extended layout architect”.

    Backend View

    Regards,
    Armin

    #1356285

    Hi,

    Thanks for the screenshot, I can’t see that problem on my end though. Could you try using a different browser to see if that helps please?

    Best regards,
    Rikard

    #1356948
    This reply has been marked as private.
    #1356960

    Hi,

    Thanks for the update. Could you try updating the theme to the latest version (5.0.1) to see if that helps please? https://kriesi.at/documentation/enfold/how-to-install-enfold-theme/#theme-update.

    Best regards,
    Rikard

    #1356961

    Hi Rikard,

    seems that the update fixed the problem with the links and the problem with the css. Thanks for your fast help!

    Kind Regards
    Armin

    #1357019

    Hi,
    Glad Rikard could help, if you have any further questions please create a new thread and we will gladly try to help you. Thank you for using Enfold.

    Best regards,
    Mike

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Theme Version 5.0 seems missing CSS in Layout Editor’ is closed to new replies.