Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #952013

    Hi,

    I don’t know what is this line on the back special heading or pictures like that….

    Please take a look at the image
    Strange Line
    Actually this is not the first time I am seeing anything like this, I’ve seen it on other enfold too.

    Thank you

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  Touraj.
    #952996

    Hey samconag,

    Please try adding this code to the Quick CSS section under Enfold > General Styling or to your child theme’s style.css file:

    .av-catalogue-container {
        clear: left;
    }
    

    Best regards,
    Yigit

    #953017

    Sir, It didn’t do anything for me.

    #953437

    Hi,

    It shows up fine on my end.

    Please flush browser cache and refresh your page a few times – http://wiki.scratch.mit.edu/wiki/Hard_Refresh

    Best regards,
    Yigit

    #953537

    Hi Yigit,

    Thank you for your reply.

    It’s not working…
    I will provide you several link as you can see by yourself sir.

    Behind the image you can see a long line which is not related to the design!

    #953571

    Hi,

    I checked both pages and cannot see any issue. Attached screenshots in private contend field.
    Have you flushed browser cache?

    Best regards,
    Yigit

    #953625

    Yes, Hard refresh did the job.

    Thank you very much for the instruction… You’re genius.

    #953821

    Hi,

    You are welcome! :)

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – http://kriesi.at/documentation/enfold/
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here – https://kriesi.at/support/enfold-feature-requests/
    For any other questions or issues, feel free to start new threads under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Strange background line’ is closed to new replies.