Tagged: 

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1031329

    Since update it stopped working… I have deleted enfold files and uploaded again by ftp and still not working.
    The sliders and everything else works perfectly on any other page but the home.
    Please help me…

    #1031673

    Hey rorofp,

    You can use (Email address hidden if logged out) for the email, just remember to add user/password details in private so that all moderators can access it.

    Best regards,
    Rikard

    #1031714

    Login credentials on private…

    #1031959

    Hi,

    Thanks for that, could you upgrade the account to have admin rights as well please? Otherwise we can’t see anything on your installation unfortunately.

    Best regards,
    Rikard

    #1031972

    Done

    #1032149

    Hi,

    Thanks for that, you are getting some error messages on the page. I’m not sure why though, could you try to disable all plugins to see if there is conflict coming from any of them please? We could try for you but we would need your consent first though.

    Best regards,
    Rikard

    #1032239

    Yes feel free… I had already done that test, but no results… please make the try.

    #1033598

    Any updates? still not working :S

    #1033854

    Hi,

    Did you add any custom modifications to the theme? The slider is working properly when the lightbox option is disabled. Please try to update the header.php file.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.