Viewing 24 posts - 1 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #934387

    Hello!
    I activated the portfolio widget on the frontpage via Templat Builder. Some items have a slideshow instead of a “Featured Image”. The works fine on the single page, but not in the widget. What could be the reason? The widget works with the theme “Replete”. See PM!

    Best regards

    Morcy

    • This topic was modified 1 year, 2 months ago by  Morcy.
    #934551

    Hey Morcy,

    I get 404 error to all of the pages
    Can you please review?

    Best regards,
    Basilis

    #934586

    Hi Basilis,

    I’m sorry, my mistake. Now the links work. Excuse me.
    Set the widget to 48 items. There it is the band in the bottom row.

    Best regards

    Morcy

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Morcy.
    #935188

    Hi,

    I checked and refreshed the home page a few times but it looks broken. Are you currently working on the site? Please let us know when we can see the issue.

    Best regards,
    Ismael

    #935190

    Hello Ismael,

    yes, I worked on the site, but I’m done. You can now investigate the problem.

    Best regards

    Morcy

    #935571

    Hello!

    By what criteria does the Portfolio Widget actually sort the individual items? After the time of creation? After the item title? I can not recognize a system?

    Best regards

    Morcy

    #935885

    Hi,

    I have checked your site and it seems messed up with the links you gave that uses https:// but it looks good when it’s on http://
    As for the sorting criteria of Portfolio widget, it’s based on the published date and in ascending order which means, first created portfolio shows first to the latest.

    Best regards,
    Nikko

    #935978

    Good morning,

    and many thanks!

    All links are now converted to https: // (pages, items, pictures). Nevertheless, the slideshows only work on the single sites, not in the portfolio widgets. Are the functions of the widget restricted under SSL?

    Best regards

    Morcy

    Edit: On the site https://ton-arts.com Portfolio and Portfolio Widget also work under SSL without problems (Theme Replete).

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Morcy.
    #936001

    Hello!

    One more question: I created the child theme with the plugin “Child Theme Configurator”. Can there possibly be the reason for the not fully functioning Portfolio Widget? Can this be checked?

    Best regards

    Morcy

    Edit: Please overlook! I withdraw the question.

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Morcy.
    #936228

    Hi,

    The child theme shouldnt have any issue at all.
    It seems there is an issue with the theme, please allow us some time as our development team will investigate it further.

    Thank you very much for your understanding.

    Best regards,
    Basilis

    #936363

    Hello!

    Many Thanks! You have all the time you need to find the mistake. The theme works great except for the problem discussed here. I’m very satisfied.

    I just switched to the Parent Theme. And that’s where the slideshows in Portfolio Widgets work. The widget on the Frontpage also displays other items. It remains a mystery …

    Best regards

    Morcy

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Morcy.
    #936934

    Hi,

    The works fine on the single page, but not in the widget. What could be the reason?

    Are you expecting the portfolio widget to display the slider? I’m sorry but that’s not how the widget works. It will only display the featured or main image of the portfolio items. You can only view the slider in the actual portfolio item page.

    Best regards,
    Ismael

    #937028

    Hello!

    I can not believe that. And why do the slideshows in the Parent Theme work? Go to the page> Backend> Themes and activate the Parent Theme. Then you will see that the slideshows also work in the widget. And I think that’s very nice. I just wanted the widgets in the child theme to work the same way. (I know that I’m annoying.)

    The Kriesi Theme Theme “Replete” is structured similar to the theme “Coherence”. And at Replete, the portfolio widgets’ slideshows work very well, even in the child theme. See https://ton-arts.com!

    Best regards

    Morcy

    #937625

    Hi!

    Does nobody have an answer? Why do slideshows in the Portfolio widget only work in the parent theme? But not in the child theme?

    Best regards

    Morcy

    #937627

    Hi,

    And at Replete, the portfolio widgets’ slideshows work very well, even in the child theme. See https://ton-arts.com!

    Those are actual sliders inside the columns. It looks like a portfolio grid but it’s not. This is the markup of one of the sliders from the “ton-arts” site.

    
    <ul class="slideshow fade_slider" data-autorotation="true" data-autorotation-timer="5" data-transition="fade" style="height: 240px;">
     	<li data-animation="random" class="featured featured_container1 caption_right caption_right_framed caption_framed  " style="visibility: visible; opacity: 1; z-index: 1; transition: none; transform: translateZ(0px); display: none; position: absolute;">
    <div class="slideshow_media_wrap"><img src="https://ton-arts.com/wp-content/uploads/2018/03/Swingin_Bluebirds_4-446x218.jpg" title="Swingin_Bluebirds_4" alt="" data-imgw="446" data-imgh="218" style="perspective: 1000px;"></div></li>
     	<li data-animation="random" class="featured featured_container3 caption_right caption_right_framed caption_framed  " style="display: none; z-index: 1; opacity: 1; transition: none; transform: translateZ(0px); position: absolute; left: 0px; top: 0px;">
    <div class="slideshow_media_wrap"><img src="https://ton-arts.com/wp-content/uploads/2018/03/Swingin_Bluebirds_2-446x218.jpg" title="Swingin_Bluebirds_2" alt="" data-imgw="446" data-imgh="218" style="perspective: 1000px;"></div></li>
     	<li data-animation="random" class="featured featured_container5 caption_right caption_right_framed caption_framed  " style="display: block; z-index: 3; position: relative; opacity: 1; transition: none; transform: translateZ(0px); left: 0px; top: 0px;">
    <div class="slideshow_media_wrap"><img src="https://ton-arts.com/wp-content/uploads/2018/03/Swingin_Bluebirds_3-446x218.jpg" title="Swingin_Bluebirds_3" alt="" data-imgw="446" data-imgh="218" style="perspective: 1000px;"></div></li>
     	<li data-animation="random" class="featured featured_container7 caption_right caption_right_framed caption_framed  " style="display: none; z-index: 1; position: absolute; opacity: 1;">
    <div class="slideshow_media_wrap"><img src="https://ton-arts.com/wp-content/uploads/2018/03/Swingin_Bluebirds_1-446x218.jpg" title="Swingin_Bluebirds_1" alt="" data-imgw="446" data-imgh="218" style="perspective: 1000px;"></div></li>
    </ul>
    

    Best regards,
    Ismael

    #937641

    Hello Ismael,

    that’s true. In ton-arts.com individual portfolio items are linked in Colums.
    Nevertheless, the toplivebands.de question remains: Why do the portfolio slideshows work in the parent theme, but not in the child theme? Please check that. I posted the admin logins.

    Best regards

    Morcy

    #938166

    Hi,

    Please create a backup or a restore point then switch to the parent theme. We’ll check the site again afterwards.

    Best regards,
    Ismael

    #938182

    Hello,

    backup was created, parent theme enabled.

    Best regards

    Morcy

    #938590
    This reply has been marked as private.
    #938695

    Hi,

    Thank you for the update.

    My bad. It should indeed render a slider. I’m not sure why it’s not working though. Please give us more time to inspect the issue.

    Best regards,
    Ismael

    #938726

    Hi,

    all right. Take the time you need.

    Best regards

    Morcy

    #939565

    Hi,

    We modified the includes > helper-slideshow.php file and removed line 42 temporarily.

    //$this->modify_slide_poster();
    

    The sliders should be displaying properly now.

    Best regards,
    Ismael

    #939711

    Hello Ismael,

    great! Now I am happy that everything works as I wish. Thank you for your great support.

    Best regards

    Morcy

    #939766

    Hi Morcy,

    Glad Ismael could help :)

    If you need further assistance please let us know.
    Best regards,
    Victoria

Viewing 24 posts - 1 through 24 (of 24 total)

You must be logged in to reply to this topic.