Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #387654

    I have also downloaded and updated broadscope theme as per info in forums. web page is http://www.kingdomwaves.com thanks

    #387713

    Hi tomleen!

    You are currently using an older version of Broadscope theme. Please update it to the latest version 1.7.1 – http://vimeo.com/67209750

    Regards,
    Yigit

    #388083

    Hi Vigit,
    thanks for your reply. I had already re-downlaoded and updated theme through wordpress. I have now done this through ftp also but the problem still remains? I have cleared browsing history etc. thanks. tom

    #388395

    Hey!

    Can you please post a screenshot and show the issue? We may need a temporary admin login as well

    Cheers!
    Yigit

    #388628
    This reply has been marked as private.
    #389173

    Hi Tom!

    I can see the problem you’re describing on your page. Could you please provide us with login details (privately), so that we can take a closer look?

    Cheers!
    Rikard

    #389195
    This reply has been marked as private.
    #389917

    Hey!

    I’m sorry but where did you get the shortcode, [slideshow]? The broadscope theme doesn’t have that shortcode by default. If you’re using a third party plugin for the slideshow, please contact the plugin author.

    Regards,
    Ismael

    #389991
    This reply has been marked as private.
    #390601

    Hi Tom,

    I can see a picture where the error message was before, did you manage to get it fixed? Also, I wasn’t able to log in with the user/pass provided. Please get back to us if you’re still having problems.

    Best regards,
    Rikard

    #390640

    Hey!

    Alright. My bad. In addition to @rikard‘s.. There is indeed a shortcode for content slider. Please try this:

    [slideshow 6]
     
    [slide title="Slide1"]CONTENT HERE.[/slide]
     
    [slide title="Slide2"]CONTENT HERE.[/slide]
     
    [slide title="Slide3"]CONTENT HERE.[/slide]
     
    [/slideshow]

    Cheers!
    Ismael

    #390648
    This reply has been marked as private.
    #390650
    This reply has been marked as private.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘No Images found on sliderbar broadscope theme after updating to wordpress 4.1’ is closed to new replies.