Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1111514

    hello everybody ! – google search console says the product id on my product id are missing – do you know how to fix this problem? thanks a lot (I use woocommerce)
    best regard

    Allen

    #1111829

    Hey Allen,

    I’m not sure I understand the problem, could you try to explain a bit further and post a link to an example page please?

    Best regards,
    Rikard

    #1112151

    hello Rikard !!!

    yes of course! and thank you for your answer.

    When I use Google search console to check for errors on my product pages, I find only one mistake on each product page because I did everything well the other ( image, sku, review, rating …. )

    but google search console says on all my product pages that ” champ product id manquand ” ( in french ) ( “Missing Product ID” )

    however, woocommerce assigns a product-by-product ID.

    i copy the code which is code from google search console ( below )
    i use woo commerce

    so, if you can help me, it will be fine !!!!!

    and i find an article which is speaking abouth my problem :

    [Solution] Google “Missing Product ID” for WooCommerce

    thank you Rikard

    Best regards from France — Allen

    #1112554

    bonjour Rikard !!!

    hope u re fine !!!

    had u the time to chek this problem ???

    if no, no problem

    thank

    allen

    #1112815

    Hi,

    Thank you for the update.

    Are you using the “WPSSO JSON Pro” add-on? According to the article above, you have to create one or more WooCommerce product attributes for MPN (aka Manufacturer Part Number), ISBN, GTIN because the product SKU is not considered as a valid product global identifier. Have you tried that?

    Best regards,
    Ismael

    #1112860

    bonjour !!! hi Ismael !!!!

    merci beaucoup ! ( thank u so much )

    i ll try right now !

    have a goog day to u and to ur team !

    best regard Alen

    #1113002

    Hi,

    Let us know if it did worked!

    Best regards,
    Basilis

    #1114367

    ho Basilis Rikard and Ismael

    we find the pb

    it wa just js and google tag for amp

    we use ampforwp ( and it s work very well ) ut we activite google tag amp and it s make problem

    right now it s ok

    thank u

    best regard

    Allen

    #1114374

    Hi,

    I’m glad this was resolved. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘my product idare missing –’ is closed to new replies.