Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #937071

    Hi,

    I use Eunoia for quite some time now, since a couple of months our images have dissapeared from our site.
    When i post an image in the message (not using the Eunoia Gallery) it is visible.
    But somehow in the Eunoia gallery i see the filenames, but no images in the gallery OR on the website.

    I use Eunoia 2.1 and the newest updated version of WordPress.

    Can you help?

    #937179

    Hey Linrosink,

    Can you give us ftp access? so we can try to check on your uploads folder and check further.

    Best regards,
    Nikko

    #937640
    This reply has been marked as private.
    #938160

    Hi,

    Please upgrade the theme to version 4.3. And provide the WP login details in the private field. Unfortunately, we won’t be adding new features in the Eunioa theme anytime soon. If you have the time, please check Enfold.

    Best regards,
    Ismael

    #938186

    Hi Ismael,

    I have tried to find the theme update through the Kriesi area in the template. There it stated that 2.1 was the latest version.
    Where can i find 4.3

    And also, how elaborate is the process of changing the website to a new theme?
    If i would like Enfold, would i have to rebuild the whole site and all the pages and posts?

    #938909

    Hi,

    Yes, if you use Enfold you would need to do that to all from start!
    But using Enfold demos or our amazing ALB it should be possible to do all of those easy and fast.

    Best regards,
    Basilis

    #940307

    Hi Basilis,

    Thanks i believe that. Before i do that i would like to upgrade my theme to the 4.3 version and see if that fixes my problem.

    Can you give me a link?

    #940517

    I found the update to 4.1, which i just did. My images are still not visible, so please help me with that.

    #941186

    Hi,

    If the update is 4.1 you still need to update to 4.2.6 to fix your issues.

    Please do and let us know

    Best regards,
    Basilis

    #942590

    Hi Basilis

    I have tried to find the update, but my wordpress/eunoia page tells me that 4.1 is the latest version.

    Please tell me how to update to 4.2.6

    Thankyou

    #943363

    Hi,

    I’m sorry for the confusion. That version (4.2.6) is Enfold. Did you download the latest version of Eunoia from your themeforest account? That is the latest version of theme. I would like to check the issue but the site is not loading properly. Did you transfer it?

    Best regards,
    Ismael

    #943510

    Hi,

    The site was shortly offline yesterday. now it is back online. You can find the FTP account and wp log in if you need it.

    Thanks

    #944328

    Hi,

    FTP logins did not work for me. Could you please check them once again?

    Best regards,
    Yigit

    #945936

    Maybe host is without http://www.?

    #947603

    Hi,

    We are very sorry for the late response. The images are visible when I checked the page. Is this fixed? Please create a new thread if the issue still exists.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Images dissapeared in Eunoia theme galleries’ is closed to new replies.