Tagged: , ,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #834003

    Hi, I have a Vimeo video link which I’ve added to the image widget which I have done many time before in the past and the Lightbox opens the video as expected. But now when I add the code hhttps://vimeo.com/228226217/42fa92e266 I get an error stating “Oops! the embed code for this video is not valid”. Now I know the code is fine because I’ve placed it into the video widget and it works as expected. I would prefer the lightbox if possible, have I missed something?

    I’m using the latest Enfold and WordPress.

    #834016

    Fixed, my bad. On the drop down to link I had “Lightbox” selected instead of “Manually”

    #834608

    Hi,

    Great, glad you found the problem. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #839038

    Hi Rikard,
    This issues is happening for me as well. I have a few links in an accordion wysiwyg. They are written like this (code view):
    PreK Lesson

    No matter what, the video is opening in a lightbox (not a new window) and I get the error “Oops! The embed code for this video is not valid.”

    This used to work. Can you let me know if there is a new shortcode or something else I should try for linking to Vimeo videos (through an accordion wysiwyg; not through the regular layout builder)?

    Thanks,
    Kristen

    #839223

    Hi Kristen,

    Please open a new thread and include admin login details in private so that we can have a closer look. Also please point out where on your site we can see the problem.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.