Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #415465

    When you look at my home page slideshow I have three slides. However, when the slides start to show up, before they appear there appears a sliced image of the actual picture.

    http://www.screencast.com/users/Borinqen/folders/Jing/media/ (Purchase code hidden if logged out)

    This is what’s happening on all of the pictures. I have not able to fix this issue. I have deleted the pictures and reloaded them and still this has not fixed the issue.

    Any assistance is appreciated.
    TKs.

    #415998

    Hi borinqen!

    can you provide us admin access please so we can take a deeper look into it? In the meanwhile please deactivate all plugins to see if one is causing this issue.

    Regards,
    Andy

    #417756
    This reply has been marked as private.
    #417757
    This reply has been marked as private.
    #418335

    Hi!

    I can’t reproduce this issue on my end using the latest version of Chrome, what browser and version are you using when you are getting this?

    Best regards,
    Rikard

    #418502

    I am also using the latest version of Chrome.

    #419094

    Hi!

    I see what you mean now, could you try to deactivate all plugins to see if one of them is causing a conflict?

    Cheers!
    Rikard

    #419269

    Hi:
    If you look back at the notes, we are already passed this point. I have already deactivated the plugins and all. None of that has worked. In the above post, Andy asked for my login to take a further look. I provided all of my information but never heard back from him.

    #419565

    I have fixed the issue. Tks.

    #419777

    Hi!

    Great, glad you got it fixed.

    Regards,
    Rikard

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Home Page Slider’ is closed to new replies.