Tagged: 

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #522868

    Hi all
    I have noticed now that in both chrome and safari the portfolio page opens without any error but in firefox I get a 404 message due to some greyscale images not found…

    PLus many errors with cast_sender.js net::ERR_FAILED

    Can you please help ?

    #522874

    Hi 989web!

    Can you please try de-activating all active plugins and check if that helps?
    If not, please try re-updating the theme via FTP and overwrite all files – http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Cheers!
    Yigit

    #527308

    Hi there unfortunately the problem still remains…
    http://www.edilgammacostruzioni.it/media/uploads/2014/04/Pag-greyscale.-09-241×179.jpg — gives a 404 on firefox…
    Any other suggestion ?
    thanks

    #527355

    Hey!

    Please make sure that wp-content/uploads folder has correct permissions ( 755 ) – http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

    Best regards,
    Yigit

    #527496

    Hi there, the folder has correct permissions but the path has been renamed so the path is not
    wp-content/uploads
    but
    my-custom-folder/uploads

    best regards

    #527499

    Hi!

    Seems like you have following custom CSS code added

    .greyscale-image.filtered-image {
        display: none !important;
    }

    Please remove it and grayscale images should work fine :)

    Regards,
    Yigit

    #530934

    Hi Yigit
    thanks for the reply

    I have modified the css because we want color images, anyway, even without the css code above, in firefox I still have the same problem…
    any suggestion ?

    thanks

    #530981

    Hi!

    I am not sure if i understood the issue clearly. Would you like to display greyscale images or not? If not, what exactly is the issue because i thought you would like to display them :)

    Best regards,
    Yigit

    #531101

    hi
    exactly, we want images with colors.
    The error is that i get a 404 when I try to show portfolio items on firefox..

    attached in private the link.
    thanks

    #532279

    Hey!

    Are you using any add-ons? If you are, can you please try disabling them and check if that helps?
    I checked your website on Firefox 42 and portfolios load fine on my end. Please check out the screenshot in private content field

    Regards,
    Yigit

    #532987

    Hi Yigit,
    Yes, I do have some add-ons if you mean plugins but the de-activating all active plugins has been already done as suggested in one of the posts above.

    You are also showing me a portfolio item but the problem is in the entire portfolio list you could find attached in private.
    Hope this clarifications could help.

    #533511

    Hi!

    Can you please post a screenshot and show the issue you are seeing?
    I attached a screenshot in private content field

    Cheers!
    Yigit

    #533767

    Sure, attached
    if I click on the menu that takes to the source url, I have the problem shown below

    #534557

    Hey!

    Try to regenerate the thumbnails with this plugin: https://wordpress.org/plugins/force-regenerate-thumbnails/

    Cheers!
    Ismael

    #534701

    hi there, unfortunately same problem again…
    any other idea please ?

    #536695

    Hi!

    I checked the link in private content on Firefox, Chrome and Safari and everywhere images are showing fine for me. Could you fix it already? if not clear browser cache and hard refresh a few times. Double check on other devices as well. Which browser and OS are you using?

    Cheers!
    Andy

    #537383

    Hi Andy
    unfortunately I have already cleared the cache…
    the system is OSX 10.10.5 and firefox 42.0

    Please help….
    thanks

    #539004

    Hi!

    here I send you screenshots showing that on Chrome and Firefox everything seems to be fine for me:

    View post on imgur.com

    View post on imgur.com

    If we can’t reproduce an issue, then we can’t do much.

    Please check on another computer as well.

    Best regards,
    Andy

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.