Tagged: 

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1208609

    hello, I installed the theme Enfold locally (I use Local by Flywheel ) and imported the 2017 demo. From the front end everything seems ok but from the backend, when I enter the page to edit it, it shows me a strange code inserted in a guttemberg block before to show me avia builder. Why?

    This is strange but negligible, I can overcome it with a scroll and work on avia. The real problem with avia is that it doesn’t let me carry items up and down. For example, if I want to transport a media element to the last block at the bottom of my page, it is impossible. does not go down. unless you transport the element little by little by dragging it in each block gradually until you reach the last one. What can it depend on? can you help me in any way?

    I want to say that I have already used your theme in another site and I have never had problems with your builder. Normally, I am perfectly capable of dragging a block.

    #1209033

    Hey maginaria.studio,

    Sorry for the problem. Please refer to this for a temporary fix: https://kriesi.at/support/topic/shortcodes-window-after-updating-to-wordpress-5-4/

    Best regards,
    Rikard

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by  Rikard.
    #1209257

    hello, thanks but I didn’t understand where I have to paste it … I tried to paste it in wp-content> theme> enfold> functions.php … but it gives me an error (WARNING: USE OF UNDEFINED CONSTANT ‘INIT’ – ASSUMED ‘‘INIT’’ (THIS WILL THROW AN ERROR IN A FUTURE VERSION OF PHP) IN /USERS/MCC/LOCAL SITES/DANGELOWINE/APP/PUBLIC/WP-CONTENT/THEMES/ENFOLD/FUNCTIONS.PHP ON LINE 787 )
    I pasted it at the end of the whole code present. do I have to paste it in a specific place?

    Thanks

    #1209395

    Hi,

    It’s difficult to help you out if you are working locally, but the function should work at the bottom of your functions.php file. If you don’t have any luck with the function then please try switching to the Classic Editor in the main page of the theme options as a temporary solution. We will have these problems fixed in the next release of the theme.

    Best regards,
    Rikard

    #1209613

    hi,
    thank you, I tried again, the Classic editor option worked.
    I would like to ask you one last thing .. I need to use a google font that is not among those present (Rozha One), is there a way to insert it? How?

    Thanks

    #1209821

    Hi,

    Great, thanks for the update. Please refer to this on how to add additional Google fonts: https://kriesi.at/support/topic/add-new-font/#post-234710

    Best regards,
    Rikard

    #1210101

    No, it doesn’t work … what should happen? I expected my font to appear among the choices on the font menu … am I wrong?
    Also I noticed another thing: in the accordion, when I click on an element it remains highlighted in blue .. I don’t know how to explain it better, I would like to attach a screen to it but it seems to me not possible via this form.

    #1210238

    Hi,

    What code did you add and where?

    Please try this in Quick CSS to get rid of the outline:

    .av-minimal-toggle.togglecontainer .av_toggle_section .toggler:focus {
      outline: none;
    } 

    Best regards,
    Rikard

    #1210280

    Ok. accordion works. thanks.

    Regarding my google font question, I followed your reference. I entered the code in the function.php file, at the end of all the code that was already present
    Screenshot: https://drive.google.com/drive/folders/1oxNQmznJlJZmKhdSE9ddTDJmdt-g1Ad2?usp=sharing

    Thanks

    #1210608

    Hi,

    Thanks for the update. Did you try uploading the font under Enfold->Import/Export? If not then please try doing so. If that doesn’t work either then could you please upload the site to a live server so that we can access it?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.