Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #487743

    Hi,

    A feature I would like to maintain, when moving to Enfold is underlined links, which I am now doing with a “border-bottom:1px solid” in quick css

    The problem is that when I do this, there is also a border underneath blog images.

    I have given the “border-bottom” code to the categories “.template-blog”, “body” and “.single-post”.

    Images shouldn’t be underlined, but they are, any idea how to exclude them?

    Thank you,
    Poirot

    #487748

    Hey Poirot!

    Can you please post the link to your page where we can see the element you would like to exclude from your code?

    Best regards,
    Yigit

    #487790

    Hi Yigit,

    Sure, please find the link below. In this post, you will see the picture of the hoverboard has a border at the bottom.

    I know the image has the border because it is a link, but somehow it should be possible to distinguish text from images.

    Thank you,
    Poirot

    #488735

    Hi!

    I can’t see any borders on your images at all. Can you show us screenshots of what you are seeing please? you can use imgur.com or dropbox. Please clear browser cache and hard refresh a few times.

    Best regards,
    Andy

    #488793

    Hi Andy,

    Thank you for helping out. The support here is amazing. The question is related to Corona, but in the meantime I moved to Enfold (faster than I had planned). Now, I must keep Enfold active for support. I’m basically starting from scratch again. So, please consider this solved for now. If the problem returns later in Enfold, we’ll see..

    My appologies,

    Regards,
    Poirot

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Customize links’ is closed to new replies.