Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1112099

    Hi there! I’m NOT a web coder. I’m watching youtube videos to put my site together. That said, I created an online form using the Enfold Avia Layout Bulider. Under the Content Elements section I chose to insert Contact Form and began creating the best form ever! Really, its a work of art. Anyway, after I completed all of the steps and finished entering the fields that I want in my form, I updated and previewed it. It looks great! So I filled out the form to test it out. Posing as the customer, I entered in my Yahoo email for the customer email. When I set up the form, I used my work email (Email address hidden if logged out) .

    Feeling happy with myself I went to check the yahoo email account and found the auto reply email worked just fine! Yay! But when I went to check my work email to see the posed customer submittal, NOTHING. Nothing was received in Junk, Spam, Inbox, nothing. I have attempted this several times. What am I doing wrong? Can you help a non-coder walk through this issue?

    Thanks,
    Cameron
    3 Chicks Flock By Night
    (Email address hidden if logged out)

    #1112242

    Hey harrison_cameron09,

    I tried to check on the link you gave, I saw this link ‘contact us for more details’ in the homepage and it goes to your contact page (link in private content) however it redirects to a 404 page.
    Can you give a link to the page with your form? so we can try to test.

    Best regards,
    Nikko

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.