Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #995178

    I want to change the color scheme but it won’t change it. I have tried disabling all the plugins but it still doesn’t work. Please Help Thank you

    #995253

    Hey Brains,

    Where can we see and reproduce the problem?

    Best regards,
    Rikard

    #995673
    This reply has been marked as private.
    #995805

    Hi,

    Thanks for that, though the login details are not working. Could you check and verify please?

    Best regards,
    Rikard

    #996188
    This reply has been marked as private.
    #996245

    Hi,

    Thanks for that, I got in now. I check the theme settings and they seem to be corresponding to what is displayed on the front end of your site. Could you point out something specific which is not working on your end please? A screenshot might be handy as well if you have the possibility to provide one.

    Best regards,
    Rikard

    #996505
    This reply has been marked as private.
    #996517

    Hi,
    Thanks for the login and screenshot, yet when I look at your site it seems to be using the black theme.
    Perhaps it was a caching issue, when you check now does it look correct?
    Please see the screenshot in Private Content area.

    Best regards,
    Mike

    #996799

    Just looked into it and your are correct it was a cache issues. Thank you very much for your quick support.

    #996813

    Hi,

    I’m glad you were able to get this corrected. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Color Scheme not working’ is closed to new replies.