Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1010524

    Hi,

    Whenever I add a new featured image in an article, I can load it ok, but when I save, the image disappears!

    I’ve updated all plugins, disabled them and tested with them all off, but nothing works.

    Please can you help?

    Thanks

    #1010575

    Hey jossfrimond,

    Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1010652

    An email using Temporary Login Without Password has been sent to (Email address hidden if logged out) , but it got rejected. So I’ll give you the real login details below

    #1010667

    Hi,

    You need to use the “Featured media” setting field to set one or more fgeatured images ( https://imgur.com/YCdEPJz )

    Best regards,
    Peter

    #1010673

    I’ve done that for the latest article, but it still doesn’t work.

    Here’s the proof in the article:
    Here’s the screen shot of the front page where the featured image should show: https://www.dropbox.com/s/78bliug6l54x59i/Screenshot%202018-09-17%2010.53.04.png?dl=0https://www.dropbox.com/s/hl4xcfms2nu4buq/Screenshot%202018-09-17%2010.51.51.png?dl=0

    Thanks

    #1010686

    Hi,
    Ah I see. I activated the post thumbnail feature for you because the template builder (visual composer) doesn’t fetch the coherence slideshow data. I replaced this code in functions-coherence.php

    
    add_action('after_setup_theme','avia_remove_featured_image_function');
    function avia_remove_featured_image_function(){
    remove_action('avia_meta_box_save_post','avia_backend_compatibility_featured_image',10,2);
    }
    
    

    with

    
    //add_action('after_setup_theme','avia_remove_featured_image_function');
    function avia_remove_featured_image_function(){
    remove_action('avia_meta_box_save_post','avia_backend_compatibility_featured_image',10,2);
    }
    
    

    and

    
    if(!function_exists('avia_remove_post_thumbnails'))
    

    with

    
    if(!function_exists('avia_remove_post_thumbnails') && 1 < 1)
    

    Best regards,
    Peter

    #1010690

    that works! Thanks for your quick help!

    Perfect

    #1010696

    Hi,

    Great, glad I could help you :)

    Best regards,
    Peter

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.