Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #3873

    When we went live with the site http://www.learnitsystems.com in January, everything worked fine in all browsers. Now, however, the images in the accordion slider don’t load in I.E. 9.

    Any idea what we should be checking to troubleshoot this problem?

    #43989

    Hey,

    we released an update for Newscast some weeks ago (you can download it @themeforest.net) which fixes some IE9 bugs.

    #43990

    Hello, I am having the same problem. I have visited Themeforest to re-download the theme as you suggested above, but I cannot find an update. The version history document does not contain any release notes for an update. I have looked through the files and folders inside the ZIP file and they are the original ones, there are no updates.

    I would really like to fix this as soon as possible since the accordion images are not loading at all in IE9. Do you have any instructions on exactly which files need to be modified?

    Thanks

    #43991

    I’ll ask Kriesi if he released an update for the html version of Newscast.

    #43992

    Hello, is there an update on this topic for the HTML template? If you are unable to update the theme that is fine, I will be happy with instructions on what to change in the existing files. I really need to get this fixed, please help!

    Thanks

    #43993

    Hey,

    I’ve uploaded the updated custom.js file here: http://www.mediafire.com/?096lbr5b9504k06 – Kriesi told me that the WordPress version of custom.js is compatible with the html version – however there are some minor differences (i.e. because of php variables in meta tags, etc.)

    #43994

    I am having this issue in all browsers. I have the latest updated version of WP and Newscast.

    Please help.

    #43995

    Hi Dude,

    Just to be clear. I am looking for the update for the HTML version. I redownloaded the files, but see the documentation does not reference any update, and the problem still exists. Regarding your custom.js link reference above, it is unclear whether you are saying that is the updated file for the HTML version. Please provide additional guidance, and note that your HTML theme has not been updated on ThemeForest.

    Thanks so much.

    #43996

    Hi Dude,

    I went ahead and overwrote my old custom.js with the one you referenced above. Now all “accordion” formatting is lost in IE9–previously the panels were showing with loaders spinning, but without images. Now, just first image, with associated text breaking incorrectly. Firefox seems to working fine.

    #43997

    Hey,

    maybe there some more wp references I missed in the js file (I couldn’t find any though). I’ll ask Kriesi to look into it….

    We stick to this thread: https://kriesi.at/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out)

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘accordion images don't load in I.E. 9’ is closed to new replies.