Forum Replies Created

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 78 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Logo Removal #315460

    Okay that got rid of my logo, but now my “Replete Header Small Menu” is merging into my “Replete Main Menu”. Please help

    in reply to: Blank H1 Heading #315288

    Thank You

    in reply to: H1 Headings #280351

    Okay I see, I fixed the problem. Thanks!!

    • This reply was modified 4 years, 10 months ago by  dontae82.
    in reply to: Email Address #250659

    Hello Josue,

    When I activated the plugin, the only thing that seemed to go wrong was that my slider wouldn’t load. Any suggestions?

    in reply to: Email Address #250612

    Okay I fixed the issue! I have another question, I’m working on improving my websites speed. This image here show’s where my website is lacking at, do you have any helpful advice in how I can improve where you see the “x’s” at? http://s1302.photobucket.com/user/dontae82/media/speedtips_zpsf790577d.jpg.html

    in reply to: H1 Tag #249430

    Okay my theme is now updated to Replete 1.7. Do I now add this code to my functions.php file?

    add_filter( “avf_logo_headline”, “change_logo_tag”, 10, 1);
    function change_logo_tag($headline_type)
    {
    $headline_type = “div”;
    return $headline_type;
    }

    in reply to: H1 Tag #249389

    Hello Peter,

    How do I update to Replete 1.7? I am currently running Replete 1.6 and it’s stating that I’m running the most update version of the Replete theme.

    in reply to: H1 Tag #249104

    Josue that code didn’t work, I just tried it and it’s not complying.

    in reply to: H1 Tag #249100

    Thank you very much Josue, you’ve been of great help!

    Cheers!

    in reply to: H1 Tag #249086

    That didn’t answer my question, I showed you in the picture above that content you highlighted is the content that is an H1 heading, but in the picture that I showed you above shows there’s another H1 tag above that content that is blank and has no content. I’m trying to remove that H1 tag or at least locate it so I can add content to it.

    Also if I update to WordPress 3.8.2 will it affect my theme and or plugins?

    in reply to: Video Issues #243103
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Video Issues #242984
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Video Issues #242626
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Google Analytics #232567
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Google Analytics #232126

    Yes I do have Caching/Minifying plugin activated, I had left the new code in for about 12hrs. When I went to go check to see if google analytics could detect it, it still wasn’t detecting it, so I just pasted the old analytics code back.

    in reply to: W3C Validity Errors #226023

    Ismael what can I add on functions.php?

    in reply to: W3C Validity Errors #225735

    Hey Devin,
    I disabled the ratings, but that had no affect on W3C errors , I still have the same amount. I know you said you were going to submit these issues to Kriesi, please just keep me updated on that!

    Best Regards,
    Jeffrey Wilson

    in reply to: W3C Validity Errors #225364

    Good stuff Devin! I know all the information you just gave me is right on the money, but how do I clean up the table? What would be considered outdated tags and elements?? And how to do I remove the ratings from showing?

    I know I have a lot of questions, but I’m learning as I go. I appreciate all help and assistance you can give me my friend!

    in reply to: W3C Validity Errors #225352

    Here take a look at this. http://imageshack.com/a/img560/8997/lhf2.jpg

    Here’s the website for it http://validator.w3.org/

    in reply to: Widgets don't show #223316

    Thanks Dude!!

    It worked for me, I have another question for you. How do I hide or remove ” Replete e-Commerce Theme by Kriesi” from the footer by Copyright?

    in reply to: Mobile Issues #223022

    Hey! I finally got it updated!! One quick question though, I know this theme is for WordPress 3.8, but is it compatible with the new WordPress 3.8.1?

    in reply to: Mobile Issues #222672

    Hey Ismael,

    I do believe I am unzipping the whole file, I’m sucking so bad at trying to update my replete theme. Can you please explain it to me better, in a way I can finally get this update completed.

    Best Regards,

    Jeffrey Wilson

    in reply to: Widgets don't show #222582

    Hello!

    Good news, widgets are showing. Not so good news, why don’t any widgets show on my homepage??

    in reply to: Widgets don't show #222420

    Devin,

    I downloaded the plugin and I would love to use it, but the thing is, I don’t see it nowhere on my wordpress dashboard. It says the plugin is installed, but I can’t find it :(

    in reply to: Mobile Issues #222367

    I got my root directory to pull up in Filezilla, I still couldn’t update the theme. When I try to update it through my WordPress admin, uploading the recent download of the theme, it says this “The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet. Theme install failed.” Why is it saying it’s missing that?

    in reply to: Mobile Issues #222067
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Mobile Issues #222066
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Widgets don't show #221610
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Widgets don't show #221581
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Widgets don't show #221572

    Yea I think I did remove it lol, but I’ll add the code and see what happens!

Viewing 30 posts - 31 through 60 (of 78 total)